Dincolo de succes

Incerc cu greu sa scriu un articol despre un produs , care se vrea a fi unul naturist, sanatos si revigorant. Este tarziu si simt ca puterea de a termina cat de curand este departe. Oboseala ma ajunge si pierd din ce in ce mai mult teren.

Deodata ,ma trezesc in mijlocul unui peisaj ciudat, in  zgomotul blitzurilor si aparatelor vechi de fotografiat ale anilor 1920. Dupa tinute imi dau seama ca Indiana Jones  ar putea fi prezent. Cineva ma impinge in fata si ma trezesc cu un carnetel si un stilou in mana. Trebuie sa iau un interviu.

Vad o fata cunoscuta si da ,este chiar scriitoarea franceza Alexandra David-Neel care imi povesteste cum a calatorit pe jos prin muntii din Tibet si cum a ajuns prima femeie din Europa care a intrat in orasul interzis Lhasa. Alexandra david-Neel

 

 

 

 

Imi intorc privirea in alta parte si , surpriza, naturalistul Roy Chapman Andrews    care imi povesteste aventurile din Desertul Gobi si cum a gasit in cuibul  unui vultur , oua de dinozaur vechi de 95 milioane de ani.roy chapman

 

 

 

Ernest Shackelton imi povesteste despre esecul sau si planul de a traversa Antarctica pe jos in 1914, cum a petrecut doua ierni in frigul cumplit dupa ce corabia a fost strivita intre ghetari.Sir Ernest Shackelton

 

 

 

12 Plante

Si multi altii care au fost intampinati de grele intamplari, aventuri si toate acestea in numele stiintei.  Ma aflu cumva in treaba si in cadrul interviului ma simt obligat sa-i intreb pe toti acesti protagonisti cum reusesc sau cum au reusit sa treaca peste toate obstacolele mai sus amintite.

-Natura dragul meu, Natura. Atunci cand o studiezi, reusesti sa o cunosti , sa o respecti si te va rasplati pe masura. Sunt cateva plante pe care daca le exploatezi pe masura, iti vor acorda numai beneficii. Candva, vei afla despre o combinatie secreta si vei sti atunci ca aceasta a fost sursa de energie care ne-a dat vointa, rabdare si resemnare.

-Bine dar cum aflu aceasta reteta a succesului ?

-In curand vei avea ocazia sa descoperi 12 Plante , care ne-au fost de folos pe timpul studiilor si calatoriilor noastre si pe care le vei afla si tu , le vei folosi atat in articolele tale cat si personal. Cand vei gasi aceasta formula de la Plantina iti vei dori sa explorezi fara incetare puterea Naturii si sa folosesti combinatia celor 12 Plante .

Un val de ceata se lasa parca peste locul unde imi tineam interviul si luam notite. Odata cu ceata dispar si protagonistii . Ma frec la ochi si subit, ridic capul de pe birou. Am adormit. Disperat , incep sa caut pana nu uit ceva din vis. Caut ceva despre 12 Plante si uimit, vad efectele care chiar exista. Un supliment alimentar care nu isi propune sa previna sau sa trateze vreo boala ci pur si simplu sa aduca un tonus mai activ organismului. Actioneaza pentru refacerea starii de bine a organismului, imunitatii, sistemului digestiv si circulator datorita aportului bogat de vitamine, proteine si enzime.

De-a lungul anilor, Natura i-a ajutat pe oameni sa-si pastreze sanatatea ,spiritul si psihicul. Natura ne-a demonstrat mereu ca ne putem increde in ea si in tot ce ne ofera. Frunze,copaci,radacini,seminte sau muguri, toate acestea pot fi de un colosal ajutor atunci cand organismul nostru este infrant de stres, inhibitii , nereusite si deceptii.

De aceea cred ca 12 Plante poate fi un pachet de Bine, Sanatate si Putere…

Imi multumesc ca am adormit si am visat ca scriu sau ca scriu ce am visat, nu mai conteaza, esenta este ca am descoperit combinatia perfecta cu care interlocutorii din vis au reusit si sper ca vom reusi impreuna daca alegem cele 12 Plante.

Related Post

2 Comments on “Dincolo de succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.