Modalitati inedite de distractie la nunti

La pregatirea unei nunti sunt foarte importante toate aspectele, oricat ar parea ele de neimportante pentru unele persoane.

Daca spunem nunta, clar spunem distractie si voie buna. Daca nu stii cum anume sa iti distrezi invitatii iata cateva idei.

Vad des la nunti cabine photo booth de la Cabina cu Zambete si mi se par geniale. Toata lumea se distreaza si se simte bine. Toti invitatii se amuza facandu-si fotografii cu ajutorul accesoriilor. Cabina foto de la Cabinacuzambete.ro poate fi inchiriata cu plata la numarul de ore si cuprinde o multime de accesorii amuzante. In plus, fotografiile pot fi printate pe loc si/sau distribuite pe retelele de socializare. Pentru photo booth contact ,intra pe site. Cei de la Cabina cu Zambete sunt din Cluj, dar se pot deplasa si in orasele apropiate, orase ca: Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Targu Mures sau Alba Iulia.

  • Jocuri amuzante

Invitatii se pot distra foarte mult si jucand tot felul de jocuri amuzante. Cauta ce jocuri se joaca la nunti si roaga o persoana care se pricepe sa se ocupe de organizarea lor. Va fi extrem de amuzant si toti invitatii vor rade copios.

  • Caricaturi

O alta idee care i-ar putea distra pe invitati ar fi caricaturile. Poti chema o persoana care executa caricaturi amuzante si care e dispusa sa vina contracost la nunta ta. Aceasta idee este destul de rar intalnita, insa este foarte apreciata de catre invitati.

  • Stand-up

Daca vrei ca invitatii sa rada copios, chema o persoana care sa faca stand-up. Va fi mult mai amuzant decat te gandesti. Cauta o persoana care se pricepe cu adevarat si care are texte potrivite pentru nunta.

Aceste idei sunt potrivite pentru marea majoritate a nuntilor. Daca mai ai si alte idei, lasa-le intr-un comentariu.

Si nu uita ca o idee potrivita pentru toate nuntile e cabina photo de la Cabina cu Zambete, cabina pe care si eu am avut-o la nunta mea.

Organizeaza-ti nunta asa cum ai visat, asa cum iti doresti. Gandeste bine fiecare detaliu astfel incat la final sa fii extrem de incantata de cum a fost in marea zi.

photobooth-nunta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.