Camasile de pe Felanto, pe gustul tuturor

Unul dintre trendurile preferate, in ultimul timp,  este fara indoiala tinuta casual sau ceva modernism, lucru care a facut usor mai comod de purtat anumite accesorii de imbracaminte. Stim cu totii cat de enervanta era o cravata, o camasa cu gulerul tare sau incheiata neaparat pana la gat, un pantof din care cu greu scoteai piciorul dupa o plimbare si multe alte deficiente intalnite pe parcurs.

Pe de alta parte, ideea de casual vine tocmai pentru a usura aceste probleme incomode, aducand fara indoiala un trend mai binevoitor, mai usor de suportat, aproape spre modul sport.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, modelul adoptat ar fi camasa barbateasca din bumbac, care este foarte racoroasa, indeosebi atunci cant atmosfera este incarcata de caldura soarelui si corpul are neaparata nevoie sa mai respire.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca am fi nevoiti sa suportam caldura, cu siguranta in aceste camasi ne-am simti cel mai confortabil. Plimbarile de seara sau de pe timpul zilei, vor fi cu siguranta unele foarte placute, datorita calitatii si materialului din care sunt confectionate.

O alta alternativa de camasi, de aceasta data mai hot, pentru barbati de tipul fit sau mai dezvoltati,  sunt cele de tip slim, care se preteaza de minune in a structura calitatile unui corp bine modelat. Si pentru asta putem apela la o gama larga de camasi barbati, unde vom putea alege dintr-o multitudine de produse si marimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asadar, si la aceste modele va trebui sa fim atenti la material, la modul de aranjare si locul in care vor fi purtate. Aceste camasi sunt croite in asa fel incat sa poata satisface clientul atat in plimbarile obisnuite, dar si in anumite ocazii, la o intalnire, la o terasa sau la un eveniment important.

Fie ca vorbim de o camasa de tip slim, fie ca vorbim despre o camasa obisnuita din bumbac, de cele mai multe ori ne alegem produsele in functie de conformatia corpului, de estetica, eveniment, casual sau office, de modul care ne caracterizeaza pe fiecare. Vizitati cu incredere magazinul online Felanto.com pentru mai multe informatii si idei de imbracaminte.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.