Descopera serviciile oferite de Casa Funerara Luca

Pentru ca nimic nu se compara cu momentele dificile cauzate de moartea unei persoane apropiate, e bine de stiut cine ne poate ajuta pentru a depasi totul mai usor. Astfel, tot sprijinul il gasim la https://serviciifunerareluca.ro/ si astfel nu mai e atat de complicat sa organizam o inmormantare. Nu trebuie sa ne complicam pe cont propriu cand gasim sprijin aici in orice moment, trebuie doar sa ne lasam pe mainile celor de la Casa Funerara Luca.

Pachetele disponibile aici au fost special concepute pentru a acoperi nevoile si preferintele fiecarui client. Bineinteles, acestea difera de la un context la altul, dar pentru fiecare caz se poate gasi cea mai buna solutie. Mai mult, toate pachetele se pot adapta in functie de cerinte, iar acestea sunt orientative pentru cei care nu isi doresc ceremonii complicate. Asadar, indiferent de pachetele catre care ne orientam, acestea sunt complete si cuprind tot ce este necesar in cadrul unei inmormantari.

Putem lua pachetul de baza ca punct de plecare, valoarea acestuia fiind de 1250 de lei si include sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, setul de orare, cel mic si cel mare si crucea din lemn inscriptionata. Doctorul care constata decesul si elibereaza certificatul constatator se va ocupa si de imbalsamare, eliberand certificatul aferent fara de care ceremonia de inmormantare nu poate avea loc. Mai departe, echipa se ocupa de toaletarea decedatului, de cosmetizare, inclusiv spalat si imbracat, de preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu si se ofera acces la frigider intre 12 si 24 de ore.

Bineinteles, e nevoie de obtinerea mai multor acte, insa cu sprijinul Casei Funerare Luca totul e mult mai usor. Printre acestea putem aminti de certificatul de deces, adeverinta de inhumare si autorizatiile pentru depunerea la capela si pentru transport. In pret este inclus si transportul funerar, depunerea la biserica sau cimitir, platouri cu coliva, sticle de vin si ulei, prescuri, pachete cu alimente, coroana de flori naturale, prosoape, batiste cu lumanari, doliu pentru piept si usa, dar si toiag.

Fiecare familie poate beneficia de un ajutor oferit de stat, iar pe baza acestuia unele pachete pot fi alese chiar gratuit. Cu alte cuvinte, sumele sunt restituite familiei, iar cu sprijinul Casei Funerare Luca totul e mult mai usor de intocmit. Se ofera asistenta de la bun inceput pana la sfarsit si ulterior pentru ca stim cu totii cat de dificil este sa ne confruntam cu momente dificile.

Serviciile oferite sunt vaste, ceea ce reprezinta un mare avantaj intrucat acestea nu se limiteaza doar la o anumita zona din Bucuresti, ci acopera orice sector, inclusiv localitatile din apropiere pentru ca oricine sa aiba acces la Casa Funerara Luca. Mai mult, acestea sunt non stop, motiv pentru care indiferent de ora din zi sau din noapte in care putem avea nevoie de sprijin, intotdeauna vom gasi pe cineva aproape pe care sa ne putem baza in aceste momente dificile.

Costurile pachetelor sunt mici, iar acestea sunt foarte variate si acopera nevoile tuturor. Cu alte cuvinte, ne putem orienta catre unele care valoarea 1250 de lei si ajunge la altele care costa peste 7000 de lei. Important este ca fiecare dintre acestea pot fi adaptate pentru a indeplini toate cerintele. Mai mult, profesionalismul este cel care face diferenta, motiv pentru care e mai simplu ca niciodata sa organizezi ceremonia de inmormantare cu sprijinul Casei Funerare Luca. Echipa dispune de o vasta experienta pe care a dobandit-o prin ani intregi de munca, astfel incat oricine ajunge astazi aici are garantia ca il asteapta conditiile cele mai bune. Bucura-te de sprijin, pachete variate, servici complete si preturi accesibile pentru toate buzunarele, totul doar la Casa Funerara Luca!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.