Comunici, esti Seven Drive

Este dimineata si ma trezesc transpirat la cat de mult si stresant am putut sa visez. Comand vocal deschiderea ferestrelor si , nimic. Cativa, dintr-o alta dimensiune galactica,  imi furau masina si nu puteam sa fac absolut nici o miscare sa-i opresc. Senzorii ferestrelor si usilor blindate din apartament mi-au fost blocate , naiba stie cum, si incerc din rasputeri sa caut solutii ,sa ies cumva. Microtelefonul senzorial nu imi raspunde si disperat , imi vad masinuta … sau abia imi mai vad masinuta .  Aveam cifrul robotic activat si asa ceva nu s-ar fi putut intampla daca nu ar fi fost niste profesionisti. Ca si cum ar fi un lucru firesc si normal , Energo-Actives revine si in sfarsit pot suna la Space Earth Police pentru a-mi spune pasul. Dupa cateva ore , aflu stupefiat ca nu au dat absolut de nici o urma al infractorilor care , si spre surprinderea lor, gasesc ca au lucrat intr-adevar ca la carte. Bine, dar de ce tocmai eu si de ce masina mea…? Cum se poate ca intr-o era a progreselor de ultima generatie, ale zborurilor si locuintelor pe alte planete, masinilor ultrasofisticate si aparaturilor extrem de avansate sa nu-mi pot recupera masina …?

De data asta chiar ma trezesc, ne trezim cu totii…

Da, ar putea fi adevarat,  se intampla , dar multi vor crede ca in alta lume, peste mult timp si nu acum… De ce ? Simplu !

Pentru ca exista Seven Drive , solutia pentru cele mai oportune solicitari de comunicare cu masina ta. Cu un modern dispozitiv si o aplicatie mobila, vei putea sti intotdeauna unde si in ce stadiu se afla masina ta, indiferent ca este in stationare, tractata sau in miscare.

Mi se intampla deseori sa mai uit din rutele parcurse si sa ma intorc din drum sau sa apelez la prieteni sau GPS.  Cu SevenDrive, acest lucru va fi uitat pur si simplu , deoarece aplicatia poate memora destinatiile si traseul parcurs si ti-l va reaminti atunci cand o vei cere.

Ba chiar sa nu ne miram de unii sau altii care uita fara sa vrea de plata politei RCA, de ITP sau CASCO deoarece telefonul si aplicatia ne va reaminti la timp , inainte ca amenzile exagerate sa ne usture pe vreunul dintre noi.

sevendrive_banner_bi

Prin linkul Google Maps  cei de acasa  sau prietenii tai, vor sti unde te afli, putand fi urmarit si pe retelele sociale : Facebook, Twitter .

Asadar, dispozitivul SevenGo, montat la calculatorul de bord, va putea lipi practic masina de tine si vei avea intotdeauna acces la program , ca si cand ar fi langa tine.

Practic , poti comunica cu masina ta, oriunde , oricand si oricat…!

Related Post

3 Comments on “Comunici, esti Seven Drive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.