Ia-ti din timp cadoul de la Decathlon

Anotimpul sporturilor de iarna este aici, multi dintre noi dorim sa ne incropim cate un accesoriu pentru a fi cat mai ”credibili” si atasati de partie. Daca nu pentru noi, atunci am putea sa le facem o surpriza placuta celor care cocheteaza cu ideea. Asta ar trebui sa fie chiar foarte simplu. Insa lucrurile, de cele mai multe ori nu stau chiar asa. Am vrea sa facem un cadou placut si prietenei, prietenului, sotiei, sotului, parinti, frati, surori.

Aici, deja intervine dilema maxima. Si anume, ”le iau, dar ce”? Cum sa-i impac sa le si placa, sa fie si utile. Bine, treaba cu Cadoul nu se discuta, incepe sa-si piarda din autoritate si deja, la multi nu prea merge. Sincer, de ce sa-i iei ceva doar de dragul de a nu te prezenta cu mana goala?

Ca sa ne fie mai usor, facem un exercitiu, de imaginatie, cum ar spune unii, si incepem sa analizam cateva idei despre activitatile preferate a celor carora le este destinat cadoul. Spre exemplu, stim ca face sport, merge la sala, ski, ca tot vine anotimpul estival pentru asta, alearga sau alt gen de activitate sportiva. Pur si simplu cautam ceva, sa spunem casca cu viziera pentru schi, care cu siguranta il va ajuta sa fie mai in siguranta pe partie.

Ori daca e pentru Ea, atunci vom face cu siguranta un cadou potrivit, care o va ajuta sa alerge mai usor si comod cu colanti de alergare Kalenji pentru dama, colanti realizati special pentru sezonul racoros in care doamnele continua sa isi aduca aportul pentru sanatate prin sport.

In alta ordine de idei, daca ar fi sa alegem un cadou, trebuie sa ne legam cel mai mult de sezon, de hobby sau de modul de viata a fiecaruia dintre noi. Fie ca e pescar, fie ca e un impatimit al drumetiilor sau iesirilor in aer liber, insist sa ne organizam dorinta dupa sezonul in curs sau anotimp. Pentru mine, Decathlon ramane unul dintre cei mai rezistenti pe piata in alegerea articolelor sportive, drumetie, hobby-uri.

Related Post

One Comment on “Ia-ti din timp cadoul de la Decathlon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.