Te poti mentine in forma in perioada de iarna

Pentru unii, iarna poate fi privita ca un ”dusman” exterminator, o piedica de cateva luni pentru acea libertate de miscare, cum ar spune ei. Aia e, fiecare cum stie sa isi organizeze activitatile. Unora le place perioada de pana in sarbatorile de iarna, dupa care, gata, clacheaza, s-a sfarsit totul si monotonia, comoditatea sau plafonarea isi intra in drepturi.

In schimb, daca ne uitam spre cealalta categorie de oameni, cea care abia asteapta sa inceapa sezonul de activitatilor sportive de iarna, sanius, schi sau snowboard, ei bine, aici abia incepe bucuria si sfarsitul asteptarilor. Odata cu aparitia primelor zile cu zapada, cea mai asteptata in acest anotimp, planurile noastre isi simt implinirea. Bineinteles, pentru desfasurarea acestor sporturi in conditii cat mai sigure si comode, avem nevoie de accesorii de calitate.

[junkie-alert style=”red”] Ai nevoie ca performanța să îți fie susținută de echipamente sigure, iar dintre acestea, perechea de schiuri are o importanță capitală, pentru că reprezintă singura ta legătură cu suprafața pârtiei. Tipul, lungimea și flexibilitatea schiurilor vor avea un impact imediat asupra progresului pe care îl vei înregistra pe termen lung. Viitoarea ta pereche de schiuri sau clapari pentru schi, trebuie să îți ofere un control deplin asupra traiectoriilor și o ergonomie exemplară. În ciuda așteptărilor tale, va fi foarte ușor să o alegi, odată ce îți sunt clare toate criteriile. Afla mai jos ce tipuri de schiuri ti se potrivesc [/junkie-alert] [junkie-button url=”https://sfaturi.decathlon.ro/cum-sa-iti-alegi-schiurile/?opeco=opeco:PSFreeContentZone-opeco-bts-2020-sfat-schi-adulti&type=opeco” style=”light-blue” size=”small” type=”round” target=”_blank”] Vezi cum iti alegi schiurile potrivite [/junkie-button]

Daca tot vorbim de accesorii pentru sporturile de iarna, putem deasemenea sa apelam si la accesorii de imbracaminte sau incaltaminte care sa ne ofere confortul ideal pentru timpul petrecut afara, la zapada. Insa nu doar sportul pe partie este preferat ci si drumetiile in aceasta perioada, sunt preferate de multi dintre noi. Asa ca trebuie sa avem in vedere sa purtam ceva cat mai comod dar si de calitate superioara, sa ne putem misca cat mai lejer, tinand cont ca purtam si un rucsac sau avem de strabatut poteci mai anevoioase.

Un lucru este sigur, si anume ca zapada, iarna si sportul, sunt cele mai cautate si placute activitati prin care ne putem petrece timpul liber, vacantele, aducand astfel un plus de tonus pozitiv in viata noastra.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.