Airsoft6 intre sport si strategie

Acum cateva zile, culoarele virtuale m-au plimbat pentru un timp prin lumea mai putin cunoscuta a unui joc. Practic, mi-am adus aminte subit de catanie, de acel an de armata care iti ramane fara sa vrei imprimat in memorie si care, de ce sa nu recunosc mi-a adus putina nostalgie in suflet. Erau timpuri cand toti eram dornici sa tinem o arma in mana, sa invatam cat mai multe( bine, nu chiar toti)…

Dupa cum spuneam la inceput, tot auzisem despre un anume joc mai real, genul celor pe care le jucam virtual si aproape obsesiv cu multi ani in urma si anume Counter Strike sau Delta Force. Da, airsoft, despre asta este vorba in prezenta relatare. Un videoclip mi-a atras atentia in mod deosebit, un mod de joc cu pistoale airsoft, in aer liber. Scena era atat de bine lucrata incat eu personal, chiar am crezut la inceput ca era vorba de o misiune al celor de la antitero sau cine mai stie ce teroristi trebuiau anihilati.

Intr-un cadru perfect, o fabrica dezafectata, cladiri si ghetouri sparte, focuri de arma si tinute speciale, soldati inarmati pana-n dinti, acest scenariu mi-a dat brusc liber la imaginatie. Subit, mi-am data seama ca jocurile pe calculator nu mai au parca nici o relevanta. Adrenalina isi face simtita prezenta mult mai bine atunci cand esti implicat direct in scenele de lupta, cand iti poti privi adversarul in fata sau chiar incerci sa aplici strategiile asa cum o faceai candva pe calculator.

Pasul urmator a fost, bineinteles sa caut locurile de unde se pot achizitiona acele pistoale airsoft si alte accesorii. Sincer, ma gandeam ca mi-ar trebui un anume permis, o anumita pregatire sau initiere, cursuri sau alte forme cu care sa fii in legalitate pentru a detine asa ceva.

arma airsoft specna
Specna Arms M4 SA-A04

 

Culmea, dupa mai multe cautari si informari, mi-am dat seama ca acestea erau la libera alegere, pistoalele si mitralierele erau niste replici izbitor de asemanatoare cu cele originale, munitia era formata din bile de airsoft speciale, si unde mai pui, ca in acest magazin airsoft gasesti orice fel de consumabile, echipamente, lunete si arme de tot felul. Totul pentru a deveni un strateg suprem in lupta.Totul este sa stii ce te caracterizeaza si sa iti fie cat mai util.

Astfel, nu-ti mai ramane decat sa iti aduni cativa prieteni, sa-ti alegi armele si echipamentul preferat de pe Airsoft6, sa cauti locul ideal pentru desfasurarea unei misiuni si strategia jocului prinde viata in cel mai real mod…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.