Platforma Profitshare disponibila acum si in Bulgaria

Se stie sau stim cu totii cei care mai folosim cateva dintre formele de monetizare prin afiliere, fie in calitate de advertiser sau de afiliat in cazul nostru, a celor care promovam diferite produse prin bannere sau linkuri in articole. Si bineinteles, nu numai astfel. Insa nu ma apuc sa povestesc acum despre cum se face o campanie sau o promovare, ci doar vreau sa aduc in vedere un fapt aplicat de Profitshare.
Incepand cu aceasta luna, Profitshare, una dintre cele mai importante platforme de marketing afiliat din Romania isi extinde activitatea si in Bulgaria. Asta deoarece Profitshare isi doreste cat mai consolidata pozitia de lider pe piata de profil din Europa Centrala si de Est.

Principalul obiectiv al Profitshare in Bulgaria este educarea pietei si adoptarea modelului de cost in functie de rezultatele livrate in urma promovarii online.Toate functionalitatile platformei de marketing afiliat folosite in Romania vor fi disponibile si partenerilor din Bulgaria.
Marius Pahomi, Director General Conversion

Dupa toate formalitatile lansarii in Bulgaria, echipa se va concentra pe expansiunea platformei pe pietele mult mai avansate din Ungaria si Polonia.

Related Post

4 Comments on “Platforma Profitshare disponibila acum si in Bulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.