Zambet frumos si sanatos la Cris Smile

Ai probleme cu dantura si doresti sa cauti o echipa profesionala care sa te ajute cu fixarea problemelor tale? Cauti un cabinet stomatologic care sa-ti ofere servicii de calitate la un pret avantajos? Atunci astazi am sa-ti recomand unul perfect pentru tine. Nu de mult am testat serviciile oferite de Cris-Smile.com si pot spune ca se numara printre cabinetele mele stomatologice preferate. Cabinetul ofera servicii dentare de top, de la detartraj sau implant dentar, pana la coroane dentare sau aparate dentare.

Clinica stomatologica poate fi gasita ca un cabinet stomatologic sector 5 Bucuresti, Rahova. Daca doriti un cabinet stomatologic Bucuresti, atunci Cris-Smile este recomandarea mea. Cabinetul este dotat cu tehnologii medicale avansate, astfel incat durerile sa fie minimizate. Eu personal am apelat la ei, deoarece durerile de masea nu se mai opreau. Am suportat cand am suportat, am luat pastile si degeaba. Frica de dentist ma tinea departe de cabinet, insa stiam ca la un moment dat, tot va trebuie sa ajung acolo.

recomandari clinica cris smile

Am cautat pe net si am dat de site-ul Cris-Smile iar acolo am aflat informatiile necesare despre cabinetul lor. Am ajung si am cerut detalii despre costul serviciilor si va pot spune ca am platit foarte putin pentru extragerea maselei si pentru tratamentul ulterior. In timpul extractiei nu am simtit mai nimic, iar la final am primit si un cupon de reducere pentru o urmatoare vizita. Va invit si pe voi sa intrati pe www.cris-smile.com si sa ne spune-ti in sectiunea de comentarii cum vi se par serviciile lor

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.