Utilitati de la MobShop

Cred ca pana la urma se implineste profetia sau dorinta sotiei mele de a schimba accesoriul cel mai vechi din sufragerie si anume canapeaua. Oricum, o avem in dotare de cand ne-am mutat si pe langa faptul ca este deja demodata , nici functionalitatea nu mai este pe masura. La fiecare extensie, scartie din toate balamalele, pielea este stearsa si descusuta prin unele parti, una din laturile de sezut s-a rupt si trebuie sa fii atent atunci cand te asezi sau sa-i avertizez din timp pe cei care ma viziteaza de acest fapt.

Hmm, veche, ce mai !!! Si-a facut veacul . Bine bine ! O schimb. Dar mai intai trebuie sa mai vad cate ceva mai nou, sa-mi fac o idee despre ce ar urma sau ce se mai poarta, nu ? Daca tot m-am pornit, zic sa imi arunc cate un ochi pe siteurile de mobila .  Musai trebuie sa gasesc ceva.

Din una in alta , din model in model, vad ceva care parca si-ar gasi cumva locul in coltul sufrageriei . O canapea cu un design destul de placut isi etaleaza parca statura bine proportionata si impozanta . Cum imaginatia bogata ne caracterizeaza pe majoritatea , parca deja vad ansamblul canapea -mobilier-parchet . Ma uit in spate la canapeaua veche si incerc sa mi-o imaginez pe aceasta in locul ei . Frumos !! imi zic …

canapea

MobShop.ro pare sa nu isi dezminta autoritatea si eficienta demonstrand ca in toate cazurile realizarii si prezentarilor de mobilier , stie cum sa o faca destul de bine si fastuos.

Nu sunt la prima provocare in ceea ce priveste relatia cu Mobshop. Acum ceva timp am avut placuta ocazie sa-mi achizitionez prin comanda personalizata  o excelenta mobila birou  , care ,, mi-a venit ca turnata,, .

birou

Toata gama de mobilier, este lucrata dupa cele mai noi standarde si este dedicata atat persoanelor fizice cat si dotarilor office , atat in mobilier de serie cat si la comanda.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.