Usi metalice montate corect

Imi amintesc fara sa vreau de prima experienta pe care am trait-o la amenajarea-renovarea apartamentului , in momentul achizitionarii. Bineinteles, pereti strambi si instalatii ca-n perioada comunista, calciu si usi din pal, albe, cu praguri din sipci de lemn putred. Deh, apartamente date de mult prin prisma legilor, de la locul de munca.

Poate ca atunci, cand s-au dat in folosinta, erau functionale si ”la moda” mai toate. Acum, dupa alti cativa ani, materialele isi pierdusera din calitate si trebuiau inlocuite aproape in totalitate. Incepand de la tencuiala, instalatii electrice, sanitare, geamuri si usi.

Apropo de usi, ce ma mira cel mai mult, era faptul ca nu era aproape nici o diferenta intre usa de la intrare si celelalte de interior ( mai putin cea de la baie, care avea un ochi de geam). Dupa un an-doi de stat asa, cu cele vechi si iernile petrecute, curentul care razbatea pe la incheieturile usii de la intrare, ma faceau sa-mi promit ca acea usa va fi prima schimbata.

Si atunci cand s-a implinit, am ochit o usa metalica in magazin, am cumparat-o si problema care devenea din ce in ce mai complicata era sa gasesc pe cineva care sa o monteze. Deh, acum vreo 12 ani, nu prea se incumetau prea multi. Am locuit cu usa in hol cam o saptamana, pana cand in sfarsit, am gasit un nene, care se ocupa cu montaj usi metalice, recomandat de un magazin de specialitate in vanzari de usi, feronerie si accesorii.

montaj usi

Ma gandesc cat de usor ar fi fost astazi, sa-mi fi cumparat acea usa, sau poate mai avansata tehnologic, cat de usor as fi gasit posibilitatea de montare, fara sa fiu nevoit sa astept o saptamana cu usa in holul de la intrare. La doar un click distanta, www.montaj-usi.net, este fara nici o indoiala ajutorul si promptitudinea de care oricare dintre noi am avea nevoie la un moment dat.

Related Post

One Comment on “Usi metalice montate corect

  • Eu sunt foarte incantatat de usile metalice insa asa nu ma opreste sa ma gandesc la cum ar arata viitorul chiar si in acest domeniu…
    Spun asta asta pentru ca imi place sa fiu mereu surprins placut de evolutie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.