Un nou look de Residence

Uneori simtim nevoia sa traim intr-un loc curat, inocent si linistit. De multe ori, cei in preajma carora ma aflu, locatarii si vecinii din cartier si bloc, isi exprima sincerele sentimente de ” o altfel de viata”… Multi sunt invatati sa traiasca in liniste datorita modului in care au fost obisnuiti, altii ar vrea sa se mute fara sa clipeasca intr-o casa fara a fi nevoiti sa aiba contact prin pereti cu ceilalti vecini….

De ce sa nu recunosc, si mie mi se intampla des sa pretind in gand un altfel de habitat. Asta datorita nenumaratelor modificari pe care nu mai contenesc sa si le faca prin apartamente iubitii mei vecini. Insa totusi as vrea sa am ceva contact cu lumea civilizata, cu bun simt si spirit de comunitate…Pentru mine socializarea este pe primul loc in astfel de situatii.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, cred ca cel mai indicat loc pentru o familie de oras, este un complex de locuinte special concepute pentru astfel de trai. De ce spun asta? Pur si simplu pentru ca aici nu mai ai altceva de facut decat sa bati un cui sa-ti pui un tablou in perete sau sa iti agati suportul de condimente

Ce inseamna complex de locuinte sau sa te muti intr-un cartier rezidential? Ei bine, aici raspunsul este pe masura cuvintelor. Practic, nu ai altceva de facut decat sa-ti achizitionezi un apartament la cheie, cu cele mai inalte standarde locative din Romania. Un cadru deosebit intr-un apartament cu un grad ridicat de confort. Nu, nu. Nu este nici pe departe si nu are nici cea mai mica legatura cu blocurile ANL, cele facute pe banda rulanta si in cel mai neprofesionist mod…

Unul dintre cele mai titrate cartiere rezidentiale din Bucuresti este New Town Residence. Cand cauta apartamente pe newtown.ro este imposibil ca cei interesati de astfel de locuinte sa nu gaseasca ceea ce-si doresc. Complexul nu se dezminte, astfel ca se ridica la cele mai inalte standarde de inovatii si beneficii. Facilitatile nu se opresc doar la modernismul locuintelor ci si la diferite oportunitati precum supermarket sau gradinita cu afterschool, ceea ce mi se pare demn de cel mai inalt nivel de trai.

newtown

Si ca orice zona care se respecta, necesitatea si prezenta sigurantei este tot mai clara. Astfel, complexul este securizat 24 de ore din 24 prin personal autorizat si profesionist, prin camere de supraveghere si cartele de acces. Atat in parcare cat si la intrare. Am mentionat parcare, deci aici putem sta linistiti si in privinta nelamuririlor cu vecinii pentru locul de parcare din cartierele obisnuite ale orasului.

Complexul New Town Residence si-a primit primii proprietari de locuinte in primavara anului 2009. In momentul de fata, in acest complex locuiesc deja peste 600 de familii. Pe buna dreptate, tind sa cred ca intr-un astfel de loc, primesti practic o viata sau un mod de viata nou. Cea mai buna varianta pentru tine si familia ta poate fi optiunea de apartamente pe newtown.ro, un motiv pentru care viata poate fi implinita cu altfel de satisfactii din punct de vedere a modului de locuit.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.