Tehnici noi cu generatoare noi

In momentul in care se ia decizia achizitionarii unui generator de curent electric, cel mai important lucru este sa te documentezi si sa te asiguri ca il alegi pe cel mai potrivit. Un alt factor in alegerea acestuia pentru acasa, este locul de amplasare, temperatura aerului necesara pentru racirea generatorului. Generatoarele pot fi monofazate sau trifazate si trebuie sa fie compatibile cu tipul de energie folosit  de tabloul de bransare la reteaua electrica .

Cineva ma rugase sa-i caut un generator de curent pentru activitatile pe care le desfasura in cadrul unui atelier, acasa. Omul  dorea sa isi achizitioneze un generator de curent care sa functioneze in patru timpi. Practic, isi dorea unul mai silentios. Din cate imi spunea, isi dorea un generator de curent mobil, pe care sa il poata transporta in mai multe locuri.

Cel mai mult si-l dorea pentru o casuta, o cabanuta la tara, ca si sursa de curent pana isi va aranja alimentarea propriu zisa, si pentru a-si putea desfasura diferite activitati pe langa casa pe timpul noptii…

Unul dintre aceste generatoare curent  care mi-au atras atentia, este generatorul de curent  HONDA EM5500 CXS2, 5.5 KVa , disponibil pe Covera, si alaturi de alte utilaje din aceeasi categorie. Mi s-a parut destul de ok pentru ce imi spusese omul. Motor in patru timpi, monofazat , alimentare cu benzina. Si unde mai pui ca este destul de util in alimentarea diferitelor scule pe care mesterul dorea sa le foloseasca : bormasina, polizor. Imi spunea ceva si despre un aparat de sudura insa acest generator nu este recomandat pentru astfel de utilizari.

generator em

 

Cel mai important lucru in alegerea unui generator de curent este informatia despre puterea sa.  De multe ori, atunci cand pornesc, aparatele au nevoie de mai multa putere electrica decat cea in care functioneaza normal.

Generatoarele de curent, au fost atent proiectate pentru nevoile oricarui utilizator. Acestea sunt folosite in general pentru a oferi energia necesara in functie de activitatea prestata.

Si daca tot suntem in plin sezon si mai cautam diferite utilaje, consider de bun augur sa subliniez ca unul dintre ajutoarele de nelipsit intr-o gospodarie sunt acele freze de zapada electrice si comode care vor inlocui cu succes munca la lopata atunci cand iarna ne ia pe nepregatite.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.