Specializare SimExpert

sim expertCursuri, cursuri si iarasi cursuri. Echivalentul a : Invatati,Invatati si iar Invatati… cum spunea unul, de-l cunosc eu  de mai de demult si nu mai este acum. Cautari, specializari si bineinteles intrebarile si solutiile se pot tine lant pentru oricine vrea si poate…

Totul se rezuma la felul in care este promovata tinta si seriozitatea celui ce presteaza serviciul. Acum, cursurile pot fi lesne de urmat, chiar si online , traininguri de calitate si bineinteles oameni de la care poti invata, cu care poti discuta si  care sa-ti ofere siguranta unui fapt implinit.

In cadrul Simexpert Tax Consulting SRL, ai in fata o echipa de consultanti si specialisti in contabilitate-fiscalitate si comunicare in afaceri . Recunoscuti pe piata pentru numeroasele proiecte pe care le desfasoara compania este formata din experti certificati de organizatiile profesionale interne si internationale.  In cadrul cursurilor , doritorii vor putea urma servicii financiare de contabilitate, fiscalitate, resurse umane si evaluari de active si analize financiare.

pagina sim expert training

Cursurile se adreseaza in primul rand celor care doresc sa urmeze cariere in contabilitate financiara, intocmirea declaratiilor fiscale, bilanturi contabile precum si folosirea diferitelor softuri specifice de contabilitate.

Cei care vor sa aplice, trebuie sa stie ca aceste cursuri sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.  Dupa finalizarea cursurilor, cursantii vor sustine un examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei obtinand  o diploma care va putea fi recunoscuta la nivel national.

Unul dintre cele mai operationale cursuri , este dupa cum bine stiti, cel de Operator Calculatoare . Un curs de care ar fi incantat oricine. Orice novice va putea invata despre folosirea unui sistem de operare, Editor de text tabele si multe alte operatii si functii uzuale fara de care multe din tehnologiile de astazi nu ar functiona. Cursurile sunt bazate pe aplicatii practice, pe calculator propriu si suport de curs gratuit.

Totodata, prin intermediul unui formular , vei putea avea consultanta si sfaturi pentru intocmirea unui plan de afaceri sau cat si care ar fi oportunitatea de plecare in afacere.

Pentru mai multe detalii puteti consulta siteul   http://simexpert-training.ro/

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.