Schimbari in siguranta 3D Secure

Acum ceva timp, la cumparaturile efectuate online, eram oarecum sceptici si inca ne gandeam daca sa cumparam, sa nu cumparam. Insa odata aparut, serviciul 3D Secure, pare sa multumeasca si sa aduca credibilitate pentru efectuarea cumparaturilor online. Mai precis, este un serviciu atasat cardului tau si care iti asigura cumparaturi online cat mai sigure.

Incepand cu 16 mai 2016, autorizarea tranzactiilor de plata efectuate pe internet de catre clientii care detin un card Raiiffeisen Bank, se realizeaza pe baza de parola unica. Daca pana acum ne logam in serviciul 3D Secure cu o parola bine stabilita, de acum, serviciul iti va trimite prin SMS o parola pentru fiecare pas si plata prin 3D Secure.

servicii 3D Secure

Pasii sunt simpli…Intri in formularul de plata, completezi campurile necesare, se deschide pagina cu autorizarea 3D Secure, astepti pana iti vine parola pe SMS, o introduci in formular si … cam atat…

card1card2

 

Serviciul este afisat si identificat cu logo-urile urmatoare pe siteurile comerciantilor

Atentie!!! Parola va fi transmisa pe numarul de telefon declarat de utilizatorul cardului la banca emitenta. Parola transmisa prin SMS este valabila doar 10 minute, timp in care cumparatorul va trebui sa aplice ceilalti pasi pentru procesarea si validarea cardului.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.