Profita de timpul tau cu o firma de curatenie

In ultimul timp, mai toate problemele cotidiene se impart intre viata de familie, serviciu, bani si timp liber. Poate ca mult timp liber. In astfel de cazuri, intr-un camin predomina ideea de confort si curatenie. Nu mai discutam de aparatura de uz casnic, tehnologii de ultima generatie si mobilier ”ultima fita”… Este firesc si normal, atata timp cat ni-l putem permite si achizitiona.

Si unul dintre factorii care conteaza cel mai mult, este bineinteles, curatenia. Este primordialul lucru si prima impresie pe care ti-o faci despre oameni si locuri. Nu neaparat in casa, in apartament sau caminul conjugal. Chiar prin oricare loc pe unde intru, prima idee despre oameni si locuri mi-o constitui dupa igiena si curatenie. Stiu, multi ar spune ca : Nu-ti convine, nu mai veni…!!! Corect… Dar totusi…!

Nu demult, in timp ce umblam ca omul de rand cu diverse hartoage( ca romanul, deh), am fost cumva obligat sa intru prin cateva birouri de firme. Intr-unul dintre acestea, mi s-a intamplat sa simt prospetimea unui aer proaspat, curat, un ambient primitor. Nu am putut sa nu remarc aceste plusuri si mi-am dat seama ca aici este un mediu de afaceri tocmai propice. Cum sunt de obicei mai indraznet, nu m-am putut abtine sa intreb si cateva detalii despre firma de curatenie. Pentru ca mi-am dat seama din start ca despre asta era vorba aici.

Un angajat din acel birou mi-a relatat ca pana acum ceva timp, de curatenie se ocupau ei, angajatii. La sfarsit de saptamana sau cu orice ocazie cand necesita astfel de activitate. Si pe undeva, aceasta putea afecta bunul mers al activitatilor de business. Era clar ca activitatea nu mai era productiva atunci, cand scoti oamenii din joc. Asa s-a ajuns la ideea de a angaja o firma de curatenie, care sa aiba grija regulat de ambianta si prospetimea locului de munca.

Insa oricare ar fi sistemul de convietuire, consider ca macar doua zile intr-o luna ar trebui sa fie atribuite intretinerii si curateniei in casa noastra, proprie. Practic, un program administrativ gospodaresc pe care cu siguranta nu prea il agreem multi. Cel putin noi, partea barbateasca, cred ca suntem printre cei mai ”doritori” sa ne impiedicam printre covoarele de prin casa, slalomul printre diverse comode si dulapuri.

Toate acestea prind un refuz mai intens, mai ales daca ziua este una de weekend si esti constient ca ai pierdut o zi de pescuit sau o iesire la iarba verde cu prietenii si familia.

O cunostinta de-a mea si-a terminat in mare parte de construit o casa. Bine, nu el ci firma de constructii pe care a contractat-o. La sfarsitul constructiei, instalarea tuturor celor necesare, si-a cam facut ceva probleme cu privire la curatenia finala. De departe parea ca ar fi bine, insa cam avea de furca la cele trei nivele, cu tot cu parter, bineinteles. Cei de la firma de constructii si-au asumat responsabilitatea sa termine treaba pana la capat, asa ca a doua zi au chemat o firma de curatenie. Sub egida Class Cleaning, curatenie si seriozitate, firma s-a ocupat in totalitate de ultimele retusuri, de cele mai mici detalii, aducand un plus de prospetime in caminul unei familii.

Ce aducea aceasta idee in schimb? Mai mult timp liber pentru noi sau rezervarea unor alte activitati din programul nostru cotidian, lasand modul de curatenie in seama unor profesionisti…

curatenie birou

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.