Maximizeaza potentialul blogului tau

Nu toata lumea stie ca pentru a redacta un articol, este necesar în afară de pasiune, ore de documentare cat si cunostinte in web design sau web development pe care poate nu toti le au.

Campania de sustinere a bloggerilor are ca obiectiv de a ajuta bloggerii, pentru a imbunatati blogurile din punct de vedere calitativ și a dezvolta pasiunea pentru articole.

Pentru a veni in ajutorul bloggerilor, echipa de web design de la Thecon a lansat o campanie nationala de sustinere a bloggerilor, numita obiectiv Blogul tau la potential maxim, in care o echipa de specialisti te ajuta sa-ti vezi potentialul si ce asteptari ai avea cu blogul/siteul tau.

Acestia te vor ajuta sa iti imbunatatesti blogul, si iti vor da cateva sfaturi referitoare la:

  • Web design pentru template, logo, diferite bannere, etc.
  • Web development, impreuna identificati problemele blogului tau si te vor ajuta sa le imbunatatesti sau veti adauga functionalitati noi.
  • Optimizare pentru motoarele de cautare(SEO) si imbunatatirea vitezei de incarcare.

Zilele acestea am fost contactat de cei de la Thecon.ro, o firma formata dintr-o echipa de web design Romania, ce ofera servicii de web design, SEO sau Social Media la cele mai ridicate standarde.

Acestia s-au oferit sa-mi imbunatateasca blogul, facand anumite modificari propuse de mine si cateva propuse de ei si anume:

  • Au schimbat meniul din top;
  • Au repozitionat search box-ul care era iesit din meniul de navigare;
  • Au implementat og:tags pentru facebook ca atunci cand dau share pe facebook la un articol sa-mi apara titlul, featured image si o descriere;
  • Au realizat un nou favicon care sa se preteze mai bine cu blogul;
  • Au scos bulinele(bullets) din sidebar si din footer care dadeau un aspect nu prea placut;
  • Si desigur mi-au dat cateva sfaturi esentiale despre SEO.

Timp de cateva ore ei mi-au fost alaturi si m-au ajutat sa imbunatatesc anumite lucruri. Apoi, nu trebuie sa faceti altceva decat sa povestiti pe blog despre experienta si colaborarea pe care ati avut-o si despre aceasta campanie pe care sa o recomanzi si altor bloggeri.

Astfel aceasta colaborare mi s-a parut foarte interesanta si utila, pentru ca am reusit sa aflu si sa realizez ce imi doream!

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te, accesand linkul http://thecon.ro/sustinem-bloggerii/. In cel mai scurt timp, vei fi contactat de catre un membru al echipei Thecon. Campania este de asemenea prezenta pe site-urile de socializare, pe Facebook si Twitter, cu hashtag-ul #TheconSustineBloggerii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.