Marketing si afiliere

marketing-afiliat_cum-functionazaNimic nu este mai frumos si mai implinit pentru posesorii de bloguri, siteuri sau forumuri, ca si implicarea in fel de fel de idei pentru monetizarea si traficului cat de cat mai urias.  Asadar, cel mai bine pentru cei care si-au facut cata de cat niste fani , cititori sau vizitatori pe blog, este sa caute cele mai de valoare platforme de marketing. Bineinteles, aici vorbim si de cei care au ceva de dat , vanzari (si aici ma refer la firme care produc si ofera diferite servicii).

Pana la urma , marketingul afiliat consta in a castiga , monetiza din traficul de vizitatori si potentiali cumparatori ( pentru Vanzatori sau Comercianti) si alt fel de castig , cel din promovarea pe bloguri de nisa, personale,sau diferite forumuri,  serviciile oferite de Vanzatori acestia numindu-se Afiliati.

Atat Vanzatorii cat si Afiliatii sunt destul de avantajati prin intermediul platformelor de marketing sau , tinand cont de avantajele oferite.

Una din noile si avantajoasele platforme de marketing online de la noi este Reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours .

Intrand in platforma , cei de la Reteaua de Marketing afiliat Web Is Yours, ofera 10 lei pentru orice cont de afiliat si 500 lei pentru fiecare Comerciant care isi promoveaza afacerea prin campanii noi in  Reteaua de Marketing.

cum-functioneaza-trackingul

Simplu. Cei de pe platforma pun la dispozitia Afiliatilor campanii pe care acestia o promoveaza cel mai bine pe bloguri si aduc clienti care cumpara de pe siteul Comerciantilor.

Cel mai important lucru, este pe Blogul Web Is Yours, unde novicii la inceput  de drum in marketing, pot afla cat de cat ceva  din secretele  vanzarilor, optimizarii articolelor si cresterea traficului de vizitatori pentru siteurile celor implicati in dorinta de castiga cate ceva prin intermediul online…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.