Experiente de iluminat cu Electromax

Uneori, atunci cand vrem sa traversam strada la o ora din noapte, putem trai o experienta nedorita. Trecerea nu este vizibila  si multi soferi o pot ignora. Insa o idee practica este iluminarea acesteia. exact. O iluminare care poate fi utila si vizibila . Uneori, am vazut asemenea treceri luminate si ma intrebam ce fel de energie foloseau.

Intr-un final , am inteles ca era vorba de un proiector de iluminat exterior, un proiector de la Electromax , special conceput pentru atasarea la trecerile de pietoni. factorul cel mai important este ca iluminatul folosit este bazat pe led-uri care prezinta o serie de avantaje : consumul care este redus la jumatate fata de cel clasic , durata mai lunga de viata ale acestora decat ale becurilor clasice , sunt mult mai rezistente si ecologice fara pericol pentru mediu.

proiector

Cat despre Electromax , este un producator roman de produse de iluminat cu o experienta de peste 10 ani in proiectarea, fabricarea si testarea produselor de iluminat cu leduri de inalta intensitate. Acestia produc corpuri de iluminat atat exterior cat si interior, piste de aeroporturi , iluminat comercial sau industrial  sau dupa cum am specificat mai sus, iluminat stradal .

fun house

Lumina rece a acestora poate fi un avantaj , neincalzind suprafata radiata. Am observat  chiar la acestea un flux mult mai luminos si o distributie mult mai mare a luminii. Un proiector cu led , este un aparat care distribuie , filtreaza sau transforma lumina emisa de la sursa .

Undeva , intr-o locatie , am fost placut surprins de amenajarea tavanului, prin atasarea pe acesta a unor plafoniere , panouri luminoase cu spoturi vizibile in spatele dispersorului .

Idei care pot fi transpuse cu succes in discoteci, baruri sau expozitii unde jocul de lumini poate fi o prezenta placuta .

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.