Credit rapid si nebancar

Unul din marile avantaje pe care le-as gasi la un credit , ar fi acela de a nu pune o garantie. Bineinteles, toti ne-am dori sa facem credite cat mai mari, cu dobanzi cat mai mici. Si  ce ne place cel mai mult,  sa fie cat mai rapid.

Daca ar fi dupa mine , cateva dintre conditiile pe care le-as aprecia la un credit avantajos ar fi :

  • Imprumutul rapid de pana la 5000 de lei fara nici o garantie sau garanti
  • Banii in 48 ore
  • Rate fixe , garantat
  • Fara prea multe acte de completat

De multe ori, majoritatea creditelor de acest fel, se preteaza pentru a obtine in termen scurt banii si in scopuri ce nu mai necesita amanare . Insa dupa cum am aflat, multi si-au propus sa faca un astfel de credit in ideea de a-si renova , de a-si achizitiona un obiect, un aparat de uz casnic sau sa-si petreaca un concediu .

Sincer, multi dintre noi am fi sceptici cand vom auzi despre cateva dintre acele credite rapide fara garantii , insa de multe ori ofertele sunt tentante si doresti sa te asiguri ca totul este exact asa .

Multi vor spune ca nu este adevarat sau ca este doar o reclama. Insa cunosc destule persoane care si-au contractat un astfel de credit, indeajuns sa-si rezolve problemele de care erau legati la acel moment. Si aceste imprumuturi rapide si la momentul potrivit  au fost  singurele oportunitati  de care au putut profita.

Provident-Promotie.ashx

Optiunile de creditare care sunt pe placul tuturor celor care le-au contractat de la Provident , sunt acele credite nebancare de mai multe tipuri , in functie de optiunile si nevoile fiecaruia . Acestea pot pleca de la un credit de 500 lei pana la 3.500 lei  , sau chiar pana la 5000 lei , in functie de posibilitatile de plata si veniturile imprumutantului.

Si surpriza  este ca in perioada 20 octombrie – 7 decembrie , cu creditul contractat la Provident esti inscris automat in tragerea la sorti pentru premiul de 1500 lei saptamanal …

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.