Cine sunt afiliatii din 2 Parale

Intrebari la care multi cauta tot felul de raspunsuri .  Cine castiga din marketingul afiliat, cat si cum. Platforma cu care se lauda majoritatea  celor care castiga prin afiliere , este fara indoiala 2 Parale.

2Parale.ro

Un studiu dedicat pietei de afiliere, realizat de  2 Parale , confirma raspunsurile a 851 de afiliati din Romania , prin intermediul unui chestionar desfasurat in perioada 29 martie- 28 aprilie 2013.

  • Pe scurt , in clasamentul domeniilor de afiliere se afla pe locurile principale advertiserii  din Fashion ( 54 %), Electronice ( 52 %), IT&C ( 48 %), Carti ( 39 %),  Cosmetice ( 39 %).
  • Unul dintre cei mai importanti factori  sunt uneltele  de promovare si categoriile de produse
  • Cele mai folosite metode de promovare sunt in special retelele sociale care sunt preferate de afiliati la capitolul canale online folosite in marketingul afiliat
  • Blogurile personale si siteurile care dezvolta o anumita nisa sunt tot in acelasi top

De obicei, cei mai multi dintre afiliati castiga lunar mai putin de 100 de lei. Pe de alta parte 5 % din cei care reusesc si se bazeaza exclusiv pe castigurile din afiliere, castiga mai bine de 2500 de lei .

Pentru mai multe informatii , platforma 2 Parale a pus la dispozitia cititorilor si utilizatorilor un infografic cu informatii din studiul marketingului afiliat :

Oferit de www.2parale.ro

Afilierea

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.