Ce trebuie sa stii despre repatriere decedati Italia

Cea mai mare nenorocire a unei familii o reprezinta boala grava, necrutatoare a unuia dintre membri sai sau decesul acestuia. In clipele in care el se zbate in chinuri, ai face orice sa ii alini suferinta, i-ai imprumuta viata si sanatatea ta, daca s-ar putea.
Mila amestecata si sentimentul datoriei morale, gandul ca nu faci suficient sa il ajuti, te coplesesc. Si cand auzim de moartea fulgeratoare a unei rude care nu se afla in tara, socul este acelasi.
Suferim si pentru cel care a fost bolnav mult timp, desi acceptarea mortii lui vine ca o consolare ca nu mai sufera, dar si cand el a disparut deodata, cu toate ca il stiam sanatos tun.
Cum romanii cutreiera Europa de la un capat la altul, in cazul in care ti-a murit cineva drag in Italia trebuie sa stii urmatoarele:
-Italia este foarte pretentioasa in ceea ce priveste transportul funerar international si este exclus ca persoanele fizice sa se descurce sa faca acest lucru pe cont propriu. Iti recomand firma Funerare Nicolas, cu experienta in domeniul serviciilor de repatriere decedati Italia, care are expert specializat in repatrieri pentru fiecare tara din spatiul european. Legislatia difera de la o tara la alta, tocmai de aceea fiecare client va fi directionat catre persoana care se ocupa de tara respectiva.
-Autoritatile din acest stat nu admit ca mortul sa plece din Italia in orice fel de masina, ci il dau numai daca apartinatorii apeleaza la o firma de profil din tara, care sa il transporte cu o masina speciala, ce detine autorizatie funerara internationala. In mod special masina trebuie sa fie dotata cu frig. Nu se admit temperaturi mai mari de 5 grade Celsius in interiorul ei si sa aiba sisteme de prindere garantate pentru sicrie.
-Cei care vor sa duca un mort din Italia, se duc obligatoriu cu doua sicrie: unul din zinc prevazut cu valvola si altul din lemn de esenta tare. Nu incercati sa fortati nota crezand ca :”Merge si asa” fiindca veti face drumul degeaba! Nu se poate inlocui sub nicio forma sicriul din zinc cu cel din tabla zincata si la plecarea din Italia cosciugele se sigileaza. Masura nu este una cruda fata de rudele decedatului, ci una cat se poate de dreapta, menita sa securizeze corpul aflat in descompunere al celui decedat si sa protejeze pe cei care manipuleaza sicriul si mai tarziu participa la inmormantare.
-Firmele cu experienta stiu ca trebuie sa se duca acolo cu injectia de conservare pregatita, iar substantele sa fie de cea mai buna calitate, fiindca la dosarul ce insoteste trasportul funerar este necesar si certificatul de imbalsamare, pe langa certificatul de deces, pasaportul mortuar si autorizatia de transport funerar international.
De ce iti recomand Funerare Nicolas? Fiindca la orice ora din zi si din noapte cineva este la post sa te consoleze de pierdere si sa iti ofere informatiile necesare. Profesionistii firmei depun toata energia sa va aduca la timp in tara pe cel decedat. Nu vor exista disfunctii sau incidente de niciun fel fiindca au experienta, sunt in pas cu legislatia actuala si o respecta 100%.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.