Ce castigi si cum te poate ajuta afilierea

Stiu ca tot vorbesc intr-una despre afilierea si castigurile online prin blogging. Insa este unul dintre subiectele si activitatile mele preferate atunci cand bantui prin paginile online si jobul preferat in timpul liber. Multi sunt destul de sceptici cand vine vorba de a castiga din blog, macar asa, ceva, catusi de putin, macar sa-si acopere oarece cheltuieli pentru blog ( hosting, domeniu, plugin-uri, etc…) Si aici, modurile de a genera un castig sunt tot mai avansate: advertoriale, afiliere, afisari si promo prin reclame, etc…

Vad pe siteurile de profil, inclusiv pe platformele de afiliere intrebari mai curioase sau mai arogante in care se specifica felul si modul de afiliere pentru a castiga bani. Para malaiata in gura lui Natafleata, nu prea este valabil in sistem. Insa cel mai potrivit pentru a urma, a intelege si a primi astfel de sfaturi este tot bloggerul, al carui site este optimizat, bogat si plin de informatie.

Profitshare este platforma care ofera una din oportunitatile de afiliere, de promovare si castig prin intermediul unui blog. Astfel chiar si cei care nu detin un blog, pot adera la inscrierea in Platforma, apeland pentru castiguri la Facebook ads, Adwords, etc. Insa aici, vorbim strict despre bloguri si bloggeri.

Pentru aceasta, bloggerii ar face bine sa se edifice si sa citeasca atent termenii si conditiile advertiserului pe care doreste sa-l promoveze si sa castige bani. Sa stie ce comisioane va incasa, categoriile de produse care aduc conversii si ce nu este permis in campania acelui advertiser. Ca si exemplu, mai jos este ceea ce ar trebui sa intereseze pe orice afiliat atunci cand adera la o campanie din Profitshare, precum QuickMobile.

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
afiliere profitshare si quickmobile
alianta perfecta pentru bloggeri

QuickMobile este unul dintre advertiserii cu care bloggerii pot lucra si castiga surprinzator de eficient in cadrul platformei de afiliere.

Abordarea unui produs de pe pagina celor de la QuickMobile intr-un articol, este destul de simpla pentru cei care vor intr-adevar sa promoveze si sa genereze conversii sau sa castige cu adevarat.

  • In primul rand trebuie sa te faci auzit prin claritatea mesajului din articol.
  • Inainte de a promova un produs, trebuie sa avem convingerea ca ajunge la cine trebuie.
  • Daca prezentarea este facuta doar intr-un stil scurt, fara un obiectiv, atunci potentialii clienti sau cumparatori nu vor intelege si nici interesul pentru acel produs nu va fi cel scontat.
  • Dupa cum am mai precizat si intr-un alt articol, cel mai indicat ( insa nu obligatoriu)ar fi sa promovati un produs pe care il detineti, l-ati folosit si stiti din experienta ce poate face

Astfel, consider ca QuickMobile si platforma de afiliere Profitshare este fara nici o indoiala alianta perfecta pentru bloggeri si de durata a unui marketing afiliat de succes…

marketing afiliat

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.