Calcarul este dusmanul bailor tale? Iata cea mai rapida solutie anticalcar pentru casa ta!

Daca te-ai saturat ca obiectele sanitare din bai si din bucataria ta sa fie mereu acoperite de depunerile de calcar si iti doresti ca totul sa luceasca exact ca la hotel, atunci e timpul sa folosesti si tu o solutie profesionala de curatare a calcarului, care sa dea rezultate in cel mai scurt timp.

Ce ar fi sa uiti de acum de metodele traditionale de curatare ale calcarului, precum otetul si bicarbonatul de sodiu si sa optezi pentru ceva mult mai eficient si in al carui utilizare sa nu depui niciun efort? In ajutorul tau vine acum magazinul specializat Dacris94, cel care iti propune o metoda anticalcar revolutionara.

In timp, depunerile de calcar pot duce la eroziune robinetilor si infundarea tevilor. Cum procedezi?

Nu mai este o noutate faptul ca apa pe care o folosim in fiecare zi are o duritate crescuta, dar si un nivel de metale si de substante daunatoare pentru sistemele sanitare cu un nivel crescut. De aceea, pentru o cat mai buna rezistenta in timp a obiectelor sanitare din bai si din bucatarii, este necesar sa avem grija in permanenta de calitatea si de integritatea robinetilor, instalatiilor sanitare, fie ele din ceramica, din inox sau din sticla.

Pentru a pastra obiectele din casa intr-o stare cat mai intacta, atunci trebuie sa ai grija ca in permanenta sa stergi robinetii, pe cat de des posibil, astfel incat sa nu permiti depunerile de calcar sa le afecteze.

solutie anticalcar dacris94

Cum actioneaza o solutie anticalcar profesionala?

Daca vei intra in magazinul online Dacris94, vei vedea ca poti cumpara o solutie anticalcar profesionala, folosita si in spatiile comerciale sau in tot ce tine de domeniul HO.RE.CA (hoteluri, restaurant, cafenele). Acum, poti avea o solutie anticalcar de cea mai buna calitate chiar la tine acasa, doar comandand in cativa pasi din magazinul online. Acest lichid se pulverizeaza pe suprafetele care trebuie curatate, actionand imediat asupra petelor provocate de calcarul din apa si de rugina. Solutia nu trebuie diluata, ci se aplica prin pulverizare pe suprafata care trebuie curatata, se lasa sa actioneze 10-15 minute, se freaca usor, apoi se clateste bine.

Astfel, tu uiti de efortul pe care il depuneai inainte pentru a curata calcarul de pe obicetele sanitare, precum si de ustensilele, cum erau buretii din sarma, care numai zgariau suprafetele murdare. Economiseste timp si energie si apeleaza la solutii de curatare profesionale.

Related Post

One Comment on “Calcarul este dusmanul bailor tale? Iata cea mai rapida solutie anticalcar pentru casa ta!

  • Interesant articolul dvs. Chiar daca este doar o reclama mascata de cel mai prost gust, am gasit ceva bun in el. Solutiile clasice anticalcar, otetul si bicarbonatul de sodiu sunt cele la care trebuie sa faceti reclama…. Nu chimicalelor ce distrug mediul inconjurator si ne imbolnavesc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.