Branding si succes

Se stie ca dintotdeauna, firmele de succes au avut la baza un anumit branding reprezentata printr-un brand . Care este pana la urma ideea si de ce este atat de necesar un brand ? In primul rand, o firma, companie,magazin,site, etc, va trebui prin anumite imprejurari sa faca cunostinta cu alte asemenea firme. Si cum sa faci cunostinta, cum sa te prezinti daca nu ai un Nume, un obiect al muncii sau personal.

Undeva, pe blogul sau, Mihai Dragan  afirma cateva idei si proprietati despre branduri.

Multe firme sau chiar colosi ai lumii si-au cladit numele brandului dupa initiale asemeni IBM (International Business Machine), ING, MTV.  Brandingul poate fi exprimat chiar prin litere care pot asocia si exprima ideile produselor sale in lume.De exemplu, initialele LG  integrate intr-un cerc rosu reprezentand o fata umana, reprezinta practic ideea de prietenie, umanitate, tinerete si viitorul prin tehnologie.

Am vorbit mai mult despre cei din afara insa sunt o multime de idealisti sau parteneri care asteapta sa-si dezvolte afacerea chiar pe bazele unui branding si in Romania. De multe ori unele firme au dat gres datorita folosirii si administrarii necorespunzatoare. Pentru a esua in afaceri este de ajuns sa pui un nume gresit brandului, sa angajezi mai mult decat poti duce sau sa nu iti administrezi corect angajatii.

Solutiile obiective pe care HRP.ro le propune pentru usurarea activitatilor de management, salarizare si administrare in resurse umane la nivelul angajatilor, sunt in cea mai mare masura benefice si utile angajatorului.

Din studii de marketing si de piata, cele mai bune realizari le au firmele si brandurile care odata cu magazinele fizice au atasat si un site web, magazin online sau mai simplu decat atat o forma de prezentare pe unul din platformele de socializare ( Facebook, Twitter, Linkedin, etc…)

Stiu ca suna neprietenos pentru altii, dar brandingul este una dintre cele mai prospere  la % din activitatea de profit. Angajatii profesionisti salarizarea si evidenta, calitatea produsului si categoriile de prezentare, pot reprezenta cartea de vizita a companiei. Ce atitudine se poate adopta acum, cand vrei sa produci dar nu stii cum te  cheama sau nu expui in detaliu ceea ce faci ?

time management

Bineinteles ca din urma promovarii unui brand se asteapta  angajarea si salarizarea,nu ? Pentru asta, este nevoie de un anumit tip de Human Resources Planning sau personalizarea unui time management  pentru angajatii unei companii .

Managementul resurselor umane implica ameliorarea progresiva a tuturor angajatilor in scopul realizarii target-urilor propuse. Factorul constructiv de consultanta in resurse umane este procesul de solutii complete pentru rezolvarea diferitelor problema cu care se confrunta un brand sau o firma de succes.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.