Bani si tranzactii

Sunt idei si oportunitati destule pentru a reusi sa faci cariera si bani din mediul online . Pe langa cele clasice , bloguri, reclame ,internet marketing, pe piata ia amploare un sistem care evolueaza pe zi ce tece , din bine in mai mult si invers.  Il avem prezent in toate adverturile si reclamele pe paginile de internet, acolo unde apare o persoana care spune ca si-a marit venitul cu un procent din nu stiu cat era suma de pornire. Da , platforma de tranzactionare, caci despre asta vorbim, un job daca i-am putea spune asa, modern, usor si eficient pentru cei ce vor cu adevarat si au cu ce porni. ca in tot felul de afaceri , trebuie sa pleci de jos si sa investesti ceva, putin sau mai mult in functie de buget.

Candva, mi-am facut si eu un cont demo la Forex, stiti voi, tranzactii, aur,petrol,valuta… Dupa ce mi-am facut acel cont am fost sunat de un consultant care mi-a aratat practic, pe un cont demonstrativ ce si cum se tranzactioneaza. Bineinteles ca era doar demo si mi se parea ca voi avea sorti de izbanda. Totusi , ma simteam un novice si un stangaci pentru ceva ce era parca un drum prea greu si prea anevoios.

tranzactie valuta

M-am lasat si nu am mai continuat . Pana acum ceva timp in urma,cand am gasit ceva ce mi-a starnit parca din nou interesul . Teletrade, un site si un program de cursuri de pe care poti sa inveti, sa te inscrii la cursuri si sa inveti tot ( aproape tot) despre modul de tranzactionare, cand, cat si cum sa investesti. Cand sa nu tranzactionezi si de ce.  TeleTRADE Europa,vine cu o gama variata de cursuri live, online si informatii pe nivele de cunostinte.

Deasemenea pe platforma celor de la TeleTRADE, poti sa-ti deschizi un cont demo pe care vei putea exersa tranzactii cat si posibilitatea de a-ti crea o pagina personala cu acces la toate serviciile oferite de teleTRADE .

Mai multe detalii si informatii  se pot gasi pe  pagina de internet http://teletrade-dj.ro/ sau pe http://teletrade.hu/

Related Post

4 Comments on “Bani si tranzactii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.