Avantajele serviciilor de foraj de la expertii Ecodrill!

Alimentarea locuintei prin intermediul apei obtinute prin puturi forate este o alternativa la care nu toate persoanele au apelat inca. Alimentarea cu apa prin foraj este un concept relativ nou si vine la pachet cu numeroase avantaje atunci cand acest lucru este realizat de o echipa de profesionisti.

Totusi, daca detineti un put si doriti sa va asigurati o alimentare cu apa prin forare trebuie sa aveti in vedere ce firma alegeti pentru a va realiza o lucrare durabila. Pentru a beneficia de lucrari functionale, cu apa limpede puteti sa va orientati dupa o echipa specializata precum este Ecodrill.

Ecodrill este o firma profesionista de foraje ce activeaza pe piata din Romania de mult timp, mai exact 13 ani. Aceasta imbina pasiunea cu satisfactia de pe urma lucrului bine facut. De la bun inceput, echipa si-a sumat responsabilitatea de a invata permanent din lucrurile construite atat cu mintea, cat si cu mainile.

Ecodrill opereaza cu maxima atentie pe orice tip de sol, prezentand duritate diversa, de pe teritoriul Romaniei. Acestia executa servicii profesionale de foraje pentru: puturi de apa de medie si mare adancime (50-500ml), pompe de caldura (sistem de colectare: apa-apa sau apa-sol), micropiloni, consolidari, prelevare de sol, prospectiuni, monitorizarea apei si nu numai.

Durabilitatea si calitatea serviciilor diverse

Asa cum va este cunoscut, forajele se impart in doua mari categorii:

  • Puturi de mica adancime
  • Puturi de mare adancime

 

Serviciile vizand foraje puturi de mare adancime Ecodrill  nu prezinta risc de contaminare a apei. Fiind executate la o adancime mare nu se intra in contact cu impuritatile organice. Mai pe scurt, pentru forajele in adancime se folosesc doua sisteme distincte ce variaza, in principal, in fuctie de zona unde urmeaza sa se realizeze lucrarea.

Pentru a oferi servicii la inalte standarde, Ecodrill si-a intreptat atentia catre solutii de forare performante. Un exemplu este forajul hidraulic cu circulatie de fluid, o tehnica nu foarte utilizata in Romania datorita complexitatii. Sistemul este utilizat cu precadere pentru solurile moi si medii precum nisipuri, argile si pietrisuri. Pentru a stabiliza gaura si pentru a exclude detrisul din foraj, in cazul acestui sistem se foloseste un noroi bentonitic.

O alta metoda pe care acestia o folosesc cu placere este a forajului uscat cu ciocan de fund, foarte utila privind solurile semi-dure precum marmura, roca, granit si alte tipuri de roci. Forajul de acest tip este unul complex, iar in orice moment al executiei se observa litologia solului si adancimea stratelor acvifere. Astfel, va ajuta si pe voi sa observati compozitia straturilor.

Din punct de vedere tehnologic, atunci cand se executa foraje prin sistemul de percutie se foloseste o tubulara din otel. Cu aceasta ocazie se stabileste si gaura, iar in momentul finalizarii forajului, tubulara poate ramane definitiv in pamant sau se poate inlocui cu una din PVC, in functie de dorintele clientului.

Pentru a va putea convinge de standardele la care acestia lucreaza puteti vizita, in cadrul site-ului, sectiunea galerie unde se afla diverse fotografii cu echipa in plina desfasurare.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Ecodrill puteti solicita o ofera direct pe site, prin apel telefonic sau e-mail. Ecodrillforaje.ro va sta mereu la dispozitie cu un surplus de detalii si curiozitati despre ceea ce inseamna cu adevarat puterea lucrului bine facut.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.