Avantajele marketingului online

vanzare si promovare online

Vorbeam intr-un articol anterior despre un anumit tip de castiguri online, diferenta sau asemanarea  dintre afiliat si comerciant care apeleaza la serviciile  unei platforme de marketing.

Comerciantul este acel site sau magazin online care are nevoie de vanzare sau publicitate in mediul online. Pentru fiecare vizitator -cumparator comerciantul va plati firmei sau platformei care i-a facut publicitatea un comision din vanzarea generata .  Reteaua de Marketing, va pune la dispozitia afiliatului noi oportunitati de monetizare.

Afiliatul sau Publisherul este persoana care detine un blog, site,forum pe care il optimizeaza si aduce trafic. Prin abonarea la o platforma de marketing, afiliatul are la dispozitie o serie de bannere, linkuri sau reclame text pe care le introduce intr-o anumita pozitie in siteul sau.  Prin metode SEO, articole de calitate si cuvinte cheie stabile, publisherul va trebui sa aduca pe siteul sau vizitatori din care o anumita parte sa fie interesati de bannerele , reclamele magazinelor online stabilite prin platforma de marketing.

Si dupa cum spuneam si in articolul anterior, WebIsYours este una dintre cele mai stabile retele de marketing , disponibila in Romania.

Uitandu-ne in spate am realizat ca datorita publicitatii rezultate din urma colaborarii cu platforma Web Is Yours am ajuns sa avem o crestere semnificativa a vanzarilor. Nu putem decat sa le multumim si sa speram ca si pe viitor vor oferi aceleasi servicii de calitate.

Rus Adrian Nicolae S.C. SSSHOESSS 2005 S.R.L

WIY m-a învățat să fiu propriul meu șef. Am făcut din marketingul afiliat un full-time job pentru că aici câștigurile sunt direct proporționale cu munca depusă. Cu 4-6 ore de muncă pe zi poți câștiga 1500-2000 lei pe lună, dar dacă îți dedici mai mult timp se pot transforma în mii de euro.

Cristian Popa Blogger

Sunt  marturiile unui Comerciant si al unui Blogger afiliat. Spre deosebire de alte platforme , cu WebIsYours , comerciantul va plati acel comision numai la vanzarea produselor iar afiliatul care va aduce potentialii clienti isi va primi banii in 72-120 ore.

Pe langa toate acestea , platforma pune la dispozitia atat a bloggerilor afiliati cat si a comerciantilor cateva  idei  de instruire pentru cresterea  profitului si maximizarea sa , si nu in ultimul rand prezentarea avantajelor marketingului afiliat.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.