Arta design-ului industrial

In ultimul timp am vazut foarte multe persoane care prefera un aspect industrial in interiorul locuintei. Acest lucru se datoreaza timpurilor in care traim. In ziua de azi, minimalismul si culorile reci reprezinta confortul pentru majoritatea tinerilor.

Cele mai folosite materiale pentru obtinerea unui decor industrial sunt sticla, caramida nefinisata si tabla perforata decorativa.

Dintre toate materialele enumerate mai sus, tabla perforata decorativa este alegerea numarul unu, deoarece aceasta poate fi integrata atat in interiorul locuintei, cat si la exterior. Acest tip de tabla este tratata special pentru a rezistata la schimbari climatice extreme, care nu vor duce la coroziunea metalului, iar stralucirea nu va disparea nici dupa 10 ani. Un alt avantaj al tablei perforate il reprezitna punctul de greutate lejer, care face ca acest material sa fie usor de transportat si la fel de usor de modelat.

Cum putem amenaja un interior cu tabla perforata?

Putem incepe chiar de la scarile casei, care conecteaza parterul cu etajul, unde utilizatorul poate sa imbine ce model doreste folosind acest tip de tabla. Odata realizat modelul, tabla perforata poate fi facuta sa arate ca o scara traditionala sau ca ceva complet futuristic care se imbina cu alte elemente precum geam sau pvc.

Tabla perforata pentru exterior?

Cei care aleg sa foloseasca tabla perforata decorativa pentru exterior sunt si mai avantajati, deoarece exista mai multe posibilitati de a fi creativi cu acest material. De exemplu, putem sa ne imprejmuim locuinta cu un gard realizat doar din tabla perforata, deoarece bucatile sunt usor de sudat, iar odata finisat si tratat, gardul va fi mereu stralucitor si cu siguranta va iesi in evidenta.

Tabla perforata decorativa este ideala si pentru a imbraca exteriorul casei. Este o idee foarte buna pentru cei care tin la intimitatea lor. Majoritatea caselor moderne sunt in forma de cub, ceea ce permite o ansamblare mai usoara a tablei perforate pe la geamurile casei, astfel incat sa poate permite deschiderea lor, insa reduce vizibilitatea pentru cei de afara. Tabla perforata este materialul ideal pentru a face astfel de proiecte, iar cele mai bune preturi pentru acest tip de material il gasim pe site-ul Ci.ro. Acesta este un magazin specializat in comercializarea tablei perforate, dar si a altor produse mecanice.

Per total, tabla perforata decorativa este indicata in aproape toate proiectele legate de casa, deoarece este un material durabil si placut vizual, dar care se poate dovedi a fi si o protectie impotriva bacteriilor. Tabla fiind un derivat metalic, este mai putin probabil sa adune microbi sau sa putrezeasca in timp asemenea lemnului. Se curata usor si face fata sarcinilor grele, mult mai bine decat parchetul sau lemnul. Data viitoare cand vrei sa redecorezi casa, gandeste-te cat de mult vei economisi folosind tabla perforata decorativa.

Magazinul Ci.ro ofera o gama vasta de produse dedicate clientilor care doresc calitate si lucruri deosebite la preturi convenabile!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.