Allview si Entrepreneurship

concurs student brasovEntrepreneurship, una dintre competitiile maraton de programare desfasurate la Brasov, da startul inscrierilor incepand cu 5 martie 2014.

Ce este Entrepreneurship ? Este practic un concurs maraton care isi propune sa scoata in evidenta valoarea impactului social, creativitatea si originalitatea unor proiecte ale studentilor pasionati de programare … In cadrul acestui maraton dedicat studentilor, acestia, in echipe de cate doi vor dezvolta in timpul a 24 ore o aplicatie  sociala pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android.

Un exemplu tipic al unei aplicatii ar putea fi cea destinata persoanelor cu diferite dizabilitati. La finalul acestei competitii, cele mai valoroase 3 proiecte vor fi premiate de un juriu special, si ce este cel mai important este faptul ca aceste lucrari vor fi donate Comisiei Europene…

Asadar, participand la acest eveniment, programatorii pot castiga unul din premiile oferite de organizatori ,respectiv Allview :

Premii

1. Cate un Smartphone Allview X 1 Soul pentru fiecare membru al echipei

2. Cate un smartphone Allview X1 mini pentru fiecare membru a echipei

3. Cate o tableta Allview Viva i 8 pentru fiecare membru a echipei

Competitia  incepe vineri 28 martie si se incheie sambata 29 martie 2014…

Pentru inscriere trebuie completat formularul de participare pana la data de 18 martie 2014.  Echipele vor fi anuntate prin email pana la 20 martie .

Recomandare pentru participanti : Sa aduca un laptop, soft-urile aferente si  diferite echipamente de stocare.

In locatia destinata concursului vor fi puse la dispozitie PC-uri cu acces la internet, o zona de relaxare pentru momentul unei pauze si nu in ultimul rand gustari si racoritoare…

Participand la acest program, concurentii au ocazia sa castige unul din premiile oferite de organizatori, sa fie promovati in Uniunea Europeana prin sustinerea Comisiei Europene, sa poata intra in contact direct cu reprezentantii  din topul IT&C.

La finalul concursului, echipele vor depune proiectul care va cuprinde o prezentare a aplicatiei, o interfata functionala si bineinteles demonstrarea acestuia in cadrul evenimentului.

Pentru mai multe detalii urmariti siteul Entrepreneurship Brasov

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.