Alianta Profitshare si QuickMobile

Unul dintre cele mai folositoare si atractive oportunitati pentru bloggeri si nu numai, sunt posibilitatile de a castiga ceva, catusi de putin cu blogul sau magazinul online pe care il detin. Una dintre aceste modalitati este afilierea. Practic, in aceasta schema intra trei categorii de beneficiari:

Platforma de afiliere

Brandul sau advertiserul care detine produsele pentru promovare

Bloggerii sau siteurile participante in afiliere

Pentru inceput, Brandul trebuie sa obtina promovare. Promovarea se obtine inscriindu-se pe o platforma de afiliere. Una dintre cele mai bine cotate si apreciate platforme este Profitshare.

Pentru aceasta, Brandurile > cei care vand, vor trebui sa aplice la platforma. Odata verificati si inregistrati, acestia vor trebui sa-si foloseasca ideile de promovare, linkuri afiliere, bannere, reduceri, pentru a avea cat mai buna vizibilitate pe piata si a dispune de vanzari online. In sfarsit, urmatorii care fac parte din ciclul metodologiei de afiliere sun bloggerii, adica noi, cei care scriem si detinem unul sau mai multe bloguri.

Trebuie specificat de la bun inceput ca nu este deajuns sa detii doar un blog, cu 20-30 articole, cu o vechime de o luna si sa poti aplica la Profitshare, sperand la rezultate multumitoare. Insa promovarea si optimizarea, articolele de calitate a unui blog inseamna vizite dese, cititori numerosi si in ceea ce noi numim afiliere, pot aduce conversii ( vanzari generate prin afiliere) numeroase. Una dintre cele mai bune oportunitati de afiliere este promovarea produselor de IT, tehnologie moderna si gadgeturi. Printre cele mai renumite branduri de nisa, se numara si QuickMobile.

Gama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

LA FINAL…CONCUUURSSSS

Promovarea QuickMobile si a produselor sale pe bloguri, poate insemna si o intrecere pentru bloggeri, datorita concursului organizat de acestia, in procesul de afiliere cu platforma Profitshare. Astfel, in perioada 1-30 aprilie, cei mai activi trei afiliati, cu cele mai multe conversii vor intra in posesia unor premii suficient de convingatoare, zic eu, dupa cum urmeaza…

  1. Samsung Galaxy S6 32 GB -negru
  2. Tableta Xiaomi Mipad -alb
  3. Smartwatch Mycronoz ZeClock

Totusi, surpriza continua prin faptul ca toti bloggerii si afiliatii care intra in acest concurs, indiferent de comisioanele derulate, au sansa sa castige prin tragere la sorti o . Asta asa, drept bonus, macar pentru deranjul de a fi inscrisi si sa fi promovat QuickMobile.

Cat despre modul de afiliere, este simplu. Ai blogul> te inscrii cu datele tale in Profitshare>Dupa aprobare iti alegi advertiserii de promovat in functie de nisa blogului sau dupa bunul tau plac> si scrii un review, atsezi un banner strategic cu linkul tau de afiliat. Restul, e cam ca si mersul pe bicicleta. Uneori se mai uita insa ne aducem repede aminte si pedalam mai departe…

Mai pe larg despre cum sa te inscrii si modul de promovare prin afiliere poti gasi in acest articol>>>

Related Post

One Comment on “Alianta Profitshare si QuickMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.