AdBicy- reclama eco

Promowalker image, una dintre selectiile vitale, practice in viata noastra si nu numai.  Realitate conceputa ca metoda de informare si prezentare cat mai larga de produse si firme producatoare. Reclama defineste cel mai bine relatia dintre Ofertant si Cumparator sau Productie si Cerinta.

Intotdeauna , reclama va fi conceputa pentru a servi unui scop. Si nu unul oarecare ci unui scop primordial si bine definit. Un Scop din care au de castigat toate masele , inclusiv ultimul la care ajunge produsul.

Reclamele se pot distinge dupa cum bine se stie in spoturile TV, Mass Media, afise si acustice.  In toate aceste cazuri se va face auzita marca si tipul, beneficiile si lejeritatea produsului. Si cel mai important si mai sensibil lucru este ca aici intervine un singur inconvenient : Banii . Da , banii pentru proiectul de marketing sub egida caruia se va dezvolta reclama si produsul. Caci acesta este scopul, nu ? De a porni si dezvolta o afacere. Si aici intra intervine o minte sclipitoare care face lucrul acela ce ne incanta pe noi , intotdeauna , Reclama…

bike-trailer

Una dintre solutiile ideale de marketing si gaselnite ale  celor de la bizzonwheels.com este o noua parte a marketingului . Una dintre reclamele si publicitate asa zisa ECO este  AdBicy.  AdBicy este practic un transport modular , tip remorcher,unic si usor  daca ne bazam pe forta unui om care circula pe o bicicleta pentru a-l transporta.  Ideal pentru a indeplini o campanie mass-media, AdBicy poate transpune in esenta cerintelor absolut toata puterea reclamei pe un spatiu destul de larg.

Practic, un panou publicitar , transportat sau remorcat de o bicicleta sau alt utilaj  usor , poate fi transportat pe toate strazile unui oras, unde alte anunturi sau bannere sunt restrictionate.

AdBicy poate transporta 3 tipuri de anunturi: Portret, Peisaj sau Patrat. Cei de la AdBicy accepta orice propunere din partea advertiserilor cu montarea reclamei si transportul in orice format.

– Te exprimi liber

– Spatiu minim

– Panou reclama care poate fi facut sub orice comanda

Ad Bicy presupune asadar un design inovator si de inalta clasa.Pe langa reclamele misterioase, acest sistem de promovare va oferi publicului o admiratie enorma si o atentie mai deosebita asupra brandului expus.. Mesajul se afiseaza direct in fata publicului si vine la el fara ca acesta sa mai fie nevoit sa caute… Va putea fi vazut atunci cand faci jogging, mergi la serviciu sau iti iei pranzul in oras. Poti sa-ti aliniezi spatiul de reclama in centrul orasului, la trecerea de pietoni, langa Mall sau cinema.  Construit dintr-un aliaj de aluminiu rezistent si reciclat, metoda AdBicy este o metoda Eco de prezentare si transport a publicitatii.  Pentru o atentie mai deosebita, utilajul si biciclistul de reclama , poate fi dotat cu un amlificator de voce W cu MP3  care pe langa posibilitatea de a fi vazut se poate face si auzit. Poate fi monitorizat oricand prin functia GPS.

In concluzie:

– Orice dezvoltator isi va putea promova campania cu succes

– ai intotdeauna legatura cu modul de desfasurare a campaniei

– Economisesti banii de combustibil pe care i-ai da pentru un transport auto

– campania ta va fi vizibila in tot orasul

– Utility Trailer pe doua roti poate insemna marele tau succes in afaceri…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.