Achiziția unui apartament și cum se orientează dezvoltatorii imobiliari în bunul mers al afacerii

Atunci când vine vorba despre achiziția unui apartament, aspecte precum zona, siguranța, condițiile de confort și alte elemente reprezintă argumente tentante de avut în considerare. Există o competiție acerbă între dezvoltatorii imobiliari de pe piața din România, iar asta ne poate pune în dificultate atunci când pornim în căutarea unui nou cămin.
Tot mai mulți se orientează după apartamentele ridicate de către dezvoltatori imobiliari cunoscuți pentru ca sunt de părere că în acest fel beneficiază și de calitate. Este un lucru valabil însă numai în cazul unora dintre companii, dar nu toți conștientizează acest lucru.
Pentru că cererile sunt atât de mari, unii dezvoltatori se axează pe vânzarea cantitativă mai mult decât pe cea calitativă, iar asta se reflectă în condițiile de trai de care au parte noii proprietari. În momentul de față, cei care nu asigură toate condițiile necesare pentru un confort deplin, nu prea au succes în vânzarea imobilelor, mai ales în condițiile în care pretențiile celor ce doresc să facă o astfel de investiție sunt tot mai ridicate.
Este și normal, zic eu, să ai anumite așteptări de la ceea ce urmează să devină “acasa”. De fapt, nu îi poți spune așa dacă nu simți cu adevărat că aparții locului. Uite, un exemplu de dezvoltator imobiliar despre care pot afirma cu încredere că are ceva de oferit este Maurer Imobiliare. Acesta a dezvoltat o serie de proiecte și dorește să se extindă și în alte județe decât Brașov și Sibiu. De ce? Este mai mult decât evident că are clienți mulțumiți și că afacerea prosperă. Poți să îți faci o părere despre serviciile pe care le furnizează vizitând una dintre paginile de prezentare ale companiei, maurer-residence.ro. În cadrul acesteia sunt menționate destul de explicit condițiile de care au parte cei care optează pentru un apartament în cadrul ansamblurilor rezidențiale Maurer (începând de la confortul din apartament, curățenia din scară, accesibilitatea la parcul pentru copii, cele comerciale, etc.).
Haideți să vă spun de ce trebuie să fim atenți atunci când căutăm un dezvoltator imobiliar, cum ne poate afecta alegerea pe care o facem.
Din cauză că numărul cuplurilor tinere care doresc să se mute într-un spațiu propriu este destul de mare, unii dezvoltatori vând apartamente când acestea se află încă în stadiu de proiect. Este potrivit să recurgem la această variantă? Depinde de caz. Spre exemplu, dacă te-ai documentat corespunzător în legatură cu serviciile pe care le oferă dezvoltatorul vizat și ai încredere că-ți va oferi calitate, atunci poți să continui cu achiziționarea imobilului.
În cazul în care nu ești sigur în legătură cu acesta, cred că ar trebui să te mai gândești puțin. Mulți dintre dezvoltatori grăbesc lucrările pentru a încasa banii și nu mai au în vedere ridicarea unor ansambluri rezistente. Tu ca proprietar nu știi dacă respectivul spațiu îți va oferi ție și familiei tale siguranța de care ai nevoie, protecția necesară în caz de cutremur, etc. Nu știi nici cât de calitative vor fi instalația sanitară și cea electrică. Ce faci dacă identifici nereguli ulterioare la nivelul acestora? Cu siguranță nu îți convine o cheltuială în plus.
Toți acești factori trebuie avuți în vedere în achiziționarea unui apartament. Este vorba despre o investiție costisitoare și nu cred că își permite cineva să iasă în dezavantaj dintr-o astfel de afacere. Gândește-te deci la toate aspectele importante înainte de a lua o decizie sau de a semna ceva. Te invit să accesezi site-ul maurer-residence.ro pentru a afla mai multe despre cum anume ar trebui să arate un dezvoltator de încredere.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.