Vrei sa iti incepi viata de la zero? Apeleaza si la un psiholog!

Foarte multi dintre noi, la un moment dat, ne-am spus ca am dori sa incepem totul de 0, sa ne facem o altfel de viata, sa fim alti oameni, sa ne mutam in alt oras in care sa nu cunoastem pe absolut nimeni. Ce mai? Am vrea sa fim liberi de frustari care ne macina pe dinauntru si sa putem sa ne punem in aplicare toate visurile!

Pentru cei din Bucuresti sau care ar vrea sa se mute acolo, ocazia perfecta s-a ivit pe neasteptate. Intr-un oras atat de mare poti oricand sa te pierzi in multime si sa te reinventezi in orice moment. Inca un avantaj oferit de acest loc este dat si de multitudinea de profesionisti care se afla in acest loc, mai ales in cazul psihologilor.

Un psiholog Bucuresti va fi mai mult decat incantat de aceasta initiativa a ta, daca vei dori sa o duci la bun sfarsit. Nu iti va oferi niciodata promisiuni nerealiste si va avea grija sa te ghideze in asa fel incat sa ramai tu, dar intr-o varianta mai imbunatatita, daca s-ar putea spune asa.

Psihoterapie individuala

Vrei sa iti explorezi adancurile subconstientului, ca sa stii ce anume te-a facut sa stagnezi la un moment dat? Se rezolva!

Ai trecut prin anumite traume si doresti sa le depasesti? Si acest lucru se poate rezolva!

Bineinteles, aceste lucruri se vor face numai cu implicarea ta directa si dinamica in intreg procesul. Nu te astepta sa se intample minuni peste noapte, pentru ca necesita mult timp un asemenea lucru. Dar in mod garantat iti va aduce foarte multe satisfactii, pe care nici nu le puteai banui la un moment dat.

Relaxare si detasare

Daca esti o fire ceva mai artistica, dar niciodata nu ai avut ocazia cu adevarat sa te dedici acestui lucru, afla ca arta si psihologia pot fi imbinate special pentru tine. Prin activitatile creative, in care vei sta si vei realiza opere (hai sa le zicem totusi incercari de opere de arta) iti vei canaliza energia negativa si frustrarile in ceva creativ. Poate vei realiza ca nu ai asa de mult talent pe cat credeai, dar vei avea o satisfactie cum de foarte putine ori ai mai avut in viata.

Psihoterapie de cuplu

Daca te afli intr-o relatie, cu siguranta ca vei dori sa faci schimbari si in ce priveste modul in care va intelegeti si interactionati unul cu celalalt. In asa fel, impreuna veti avea un nou start in viata, care va va garanta amandurora multe schimbari in bine, bineinteles.

E nevoie de mult curaj sa iei totul de la inceput, dar daca stii ca ti-ai propus ascest lucru, ar fi cazul ca macar sa incerci. Schimbarile majore in viata se pot face si prin modificarea unor mici obiceiuri sau apelarea la un specialist psihoterapeut care sa iti ofere consultanta mult dorita. Specialistii Centrului PsihArt garanteaza acest lucru!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.