Sporturile de vara in actiune

A cam intarziat putin, insa mai bine mai tarziu decat niciodata, vorba proverbului. Cum cine? Vara, ca despre ea tot o sa vorbim ceva vreme de acum inainte. Bine, acum depinde de fiecare ce vrea sa auda. Poate unii se multumesc doar cu plaja si sezlongul, altii cu berea rece si o plimbare scurta in parcuri, acasa, in gradina, etc.

In cealalta categorie, intra cei mai activi, care se pregatesc intens sa-si faca vara cat mai spectaculoasa, sa plece in concedii, sa dea piept cu muntele sau sa infrunte valurile marii. Insa pentru asta, multi isi fac necesarul de accesorii sau de ce nu, chiar pentru diferite sporturi ce pot fi aplicate pe parcursul sezonului estival.

Asadar, anumite sporturi de vara, sunt fara indoiala la mare cautare in aceste momente si nu putini sunt cei carora le va face o mare placere sa le practice. Traim timpuri in care incepem sa ne facem diferite probleme in privinta kilogramelor in plus, diferitelor probleme medicale sau alti factori care ne determina sa apelam la specialisti, traineri, antrenori, sau chiar la propria noastra vointa.

Asadar, cred ca vara este cea mai buna oportunitate de a profita, de a pune in aplicare cateva idei si masuri in ceea ce ne priveste. Asa ca o simpla pereche de incaltaminte sport si joggingul este gata de pus in practica. Dupa cum am spus, trebuie sa existe vointa si motivatia, cele mai mari obstacole din viata noastra. Daca le trecem, suntem de departe, cei mai realizati in conduita si prezenta de spirit.

Nici drumetiile nu pot fi lasate usor, fiind unele dintre cele mai cautate si avansate planuri de solicitare fizica, iar in ceea ce ne priveste, pentru unii dintre noi sunt chiar un fenomen de rutina. Aici, ca o fi iarna, ca o fi vara, uitam de toate si ne avantam cu nesat spre padurile umbroase, pe potecile nestiute ale muntelui. Aerul curat te imbie sa iti pregatesti rucsacul de drumetie si sa pornesti numaidecat pe cararile minunate, intr-o ratacire splendida prin completa lume a naturii.

Chiar si o simpla iesire in natura, sau outdoor, cum ar spune unii, tot te face sa-ti iei o undita si sa poposesti pe malul apei, sub salcia batrana, de unde poti scoate pestele vietii sau pur si simplu, sa ai un motiv intemeiat pentru care te afli acolo.

Si ca sa fim in asentiment cu toti cei carora sportul de vara le face mare placere, nu putem sa nu amintim aici si de cele mai titrate aventuri la malul marii, nu? Unde valul, briza, marea….stim noi cu totii. Si vara aici, este numai una, stiti ce zic?? Ei bine, aici cred ca ne regasim cu totii, mai mult sau mai putin, insa cu siguranta, este locul unde cei mici au invatat sa inoate, cei mari au luat atitudine, o bere rece si o minge de fotbal sau volei, si si-au aratat talentele dezlantuite.

Marea, nisipul, soarele, ochelarii de inot, scoicile si guvizii zglobii, fac parte din lumea frumoasa ce marcheaza surprizele verii, sporturile pe plaja, in parcurile de distractii si chiar in apa, precum inotul, volei, scufundarile, arata ca miscarea prin sport este cea mai trebuincioasa…

SAMSUNG CSC

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.