Let’s dance latino

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine ce dans mi s-ar potrivi sau ce muzica mi-ar placea sa ascult, cred  ca cea latino ar fi una dintre preferatele mele. Practic, imbina un placut la ureche cu un util la miscare. Atat in dans , cat si in ascultare, muzica latino te duce cumva pe fagasurile  neterminate ale simturilor. Sincer, dansurile sportive mi-au incantat dintotdeauna privirea si cred ca oricine a incercat macar o data sa copieze cate ceva din miscarile silentioase ale dansatorilor profesionisti.

Multi isi doresc practic sa poata simti dansul, muzica si sentimentul de miscare ritmica , imbietoare si interminabila ale stilului. Pentru toate acestea nu este tarziu nici acum,  ci chiar benefic oricarei persoane care ar dori sa cocheteze cumva cu dansul si muzica latino . Practic, este o idee de miscare, de revenire a starilor incarcate de stres pe timpul unei zile obositoare, un mod de exprimare pentru cei mai multi dintre noi.  Multi dintre psihoterapeuti, chiar sustin ca dansul este insusi o terapie destul de benefica organismului, destul de utila celor care vor sa isi invinga timiditatea sau celor care vor sa faca din aceasta o performanta.

Insa cel mai recomandat pentru noi, parintii , ar fi orientarea sau propunerea noastra catre copil pentru acest sport. Cred ca ar fi mai mult decat util pentru un copil sa paraseasca calculatorul si sa faca ceva miscare , prin prisma unui program de dans sportiv.  Se stie si cred ca stim cu totii ca miscarea este un lucru primordial in viata copiilor nostri. sportul este si va ramane unul dintre principalii factori care determina felul si acceptul unei vieti sau stil de viata echilibrat. In orice moment, in orice miscare, copilul trebuie sa aiba atentia si concentrarea cat mai marita pentru a-si echilibra miscarile in functie de scopul ravnit.

Cred ca pentru un copil, miscarile de dans pentru copii ,  ar putea reprezenta unul dintre sporturile care sa-l atraga , sa-l faca mai atent si sa-i ofere un echilibru mai avansat.

canvas

Si revin la acele stiluri muzicale pe care le-ar putea aborda intr-o scoala de dans, cel mai potrivit si cel mai energic dans care ar putea energiza organismul, este fara indoiala dansul latino. Se poate ca si celelalte tipuri de dans sa poata fi invatate si dansate, insa miscarile difera de la unul la altul.

Salsa si Bachata, dansurile latino- americane, dansurile moderne, toate pot fi invatate de la nivelul de incepator pana la cel de avansat si chiar mai sus. Chiar daca esti incepator, vrei sa inveti cateva miscari pentru o anumita ocazie, vrei sa iti faci copilul fericit si sanatos inscriindu-l la cursuri de dans pentru copii , toate aceste se pot invata, realiza si pot fi realizate cu ajutorul Scolii de  dans Latino- Time , unde toti cursantii se pot inscrie si isi pot realiza unul dintre marile vise …. acela de a dansa precum un profesionist sau macar sa poata face fata cu brio unor situatii care pana atunci pareau una  neputincioase sau neajutorate.

Asa ca se recomanda cu toata caldura una dintre cele mai bune tratamente si anume terapia prin dans…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.