Fii activ

Studii recente , aduc tot mai des in atentia celor care au un mod de viata mai static, lenes , ca risca oricand sa fie pasibili de boli si deces ca si fumatorii sau obezii. Un bilant publicat in Jurnalul  medical britanic  The Lancet, ironic parca chiar inainterea inceperii Jocurilor Olimpice de la Londra , afisa ca lipsa de activitate fizica in anul 2008 a dus la decesul a 5,3 mil. oameni.

Dintre acestea, fumatul pasiv este responsanil pentru 5 mil. decese iar ceilalti pentru inactivitate fizica.  Studiul mai aduce in lumina faptul ca lipsa de miscare, exercita riscul de boli grave , diabet,cancer de colon, cancer de san.  Cercetatorii sustin ca mersul rapid pe jos, cu bicicleta, miscarea in natura ca si gradinaritul , toate acestea in 30 minute pe zi , va ajuta organismul oricarui om sa ramana sanatos.
Gasesti acum pe internet Aparate multifunctionale si Benzi de alergare la cel mai bun pret
 

Recomandari

decathlon.ro

Related Post

2 Comments on “Fii activ

  • Cu aparatele de facut sport multifunctionale de care vorbeai in acest articol, merg de minune smartwachurile sau bratarile fitness care te ajuta sa afli cate calorii ai ars sau ce ritm cardiac ai avut. Nu este suficient sa faci miscare, ci este important sa afli daca faci sau nu progres, astfel incat sa faci mai mult de fiecare data pentru a mari sansele de a atinge rezultatele dorite. Esti de acord cu mine?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.