De unde mi-am luat cea mai tare bicicleta mtb din Bucuresti

De ceva timp ma tot bate gandul sa achizitionez o bicicleta cu ajutorul careia sa ma pot deplasa zilnic la serviciu, dar si una care sa poata face fata si terenurilor accidentate, fiind un amator al sporturilor extreme.

Deoarece nu aveam bugetul necesar pentru a-mi achizitiona din start doua biciclete, am ales sa merg prima data pe o bicicleta mtb, dupa care ulterior sa imi cumpar si una pentru oras.

La recomandarea unui prieten care stia foarte bine despre ce este vorba, am ales sa cumpar de la cei de la Bikexcs.ro. Stiind de la acesta ca aici voi gasi numai produse de calitate, nu am mai stat pe ganduri si mi-am si cumparat bicicleta dorita. In curand, am in plan sa achizitionez o bicicleta de oras pe care o voi alege, bineinteles, tot de la Bikexcs.

Pe site-ul acestora vei gasi o gama extrem de variata de biciclete mountain bike, dar si o multime de biciclete pentru oras, pentru sosea, pentru copii, electrice si multe altele.

In privinta preturilor, pentru aceste biciclete mtb, preturile variaza extrem de mult, incepand cu 1649 lei si pana la 50.999 de lei, avand la dispozitie o lista cu zeci de biciclete. Eu personal am optat pentru una ceva mai accesibila, iar pentru ceea ce am nevoie, pot spune ca este mai mult decat suficienta. Daca as da timpul inapoi, in mod clar as face fara sa clipesc exact aceeasi alegere.

Trebuie sa mentionez si faptul ca acestia dispun si de diverse accesorii, piese si scule pentru biciclete, dar si de propriul service, existand in Bucuresti 2 magazine fizice. Unul este situat pe Str. Baba Novac 11a, iar celalalt pe Nicolae G. Caramfil 34.

Recomand cu toata increderea acest magazin pentru toti iubitorii de biciclete, dar si pentru cei care inca nu au o bicicleta si au de gand sa incerce una.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.