Rasfat pentru zile toride

La ce altceva te poti gandi atunci cand spui zile calduroase, canicula,racoritoare. Eu , sincer , nu vad in fata ochilor decat o inghetata indeajuns de consistenta, savurata la umbra , cu cat mai multe asorte-uri de fructe racoroase si sanatoase.

Sunt cateva retete bune de implementat in gastronomia oricarui camin, care nu necesita practic nici un aparat mai special.

Insa, in cele mai dese cazuri este nevoie de aparate speciale, roboti de bucatarie,blendere si alte accesorii pentru a face inghetata cat mai fina si cremoasa. Si bineinteles, frigiderul in care trebuie tinuta pentru un timp pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.

Trecand prin paginile unor magazine online de specialitate, am gasit pe eMag aproape toate categoriile de masini si utilaje, cu o diversitate  de produse din gama a ceea ce ma interesa si anume cele mai ideale aparate pentru inghetate, sucuri de fructe si alte salate racoritoare.Poti gasi AICI o varietate din aceasta gama de aparaturi…inghetata acasa cu electrofun

Related Post

2 Comments on “Rasfat pentru zile toride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.