Papaia, dusmanul grasimilor

Papaya, fructul minune

Papaia, un fruct raspandit in zona Caraibelor si Asia, de culoare galben-verzuie, aduce  efecte mai mult decat benefice asupra organismului printre care , poate unul din cele mai importante cu care se confrunta populatia globului de-a lungul timpului si anume arderea grasimilor si detoxifierea organismului.

Avand in continut o substanta , papaina, este considerata ca cea mai puternica enzima care digera proteine. atunci cand proteinele nu sunt digerate corect, organismul se poate imbolnavi din cauza unor afectiuni : hipertensiunea arteriala, diabet, guta.

Gratie acestei enzime care poate descompune proteine de treizeci si cinci de ori mai mare ca si greutatea sa,este deosebit de importanta ca acest fruct sa fie consumat dupa masa.

Nu in ultimul rand , din frunzele acestui fruct, se poate prepara un extract care dizolva grasimea de pe vasele de sange, regleaza in mod uimitor metabolismul si tonusul muscular iar in combinatie cu ananasul, in urma unei cure  de patru saptamani, intinereste tenul.

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.