Meniuri pe alese de la Food Panda

Nu sunt nici pe departe un simpatizant al bucatariilor specifice altor natiuni, daca as putea sa spun asa. Insa nu ezit sa incerc oricand as avea ocazia diverse meniuri, chir si mai controversate. Uneori, in emisiunile TV de specialitate, diverse meniuri par sa fie pe cat de ciudate, pe atat de delicioase.

De ce spun acest lucru? Tocmai pentru ca am fost pus in postura sa degust( pana la saturatie) unul dintre meniurile bucatariei asiatice. Numai ce vizitasem un prieten de familie din Iasi si cum este firesc si normal, am ajuns la cunoscutul subiect si cerinta a organismului, acela de foame.

Dintr-o idee in alta am dorit sa mergem undeva, in oras, sa mancam… ce altceva decat generoasa si pizza cea de rutina. Copiilor le suradea ideea, noi noua la fel, ce mai, la pizza inainte. Cuiva i-a venit ideea sa comandam o pizza acasa. Era ok si asa. Ideile cele mai indraznete pareau sa prinda contur si mi-am adus aminte ca citisem candva despre o selectie de restaurante si meniuri. Un fel de Pagini Aurii a locatiilor si meniurilor din Romania.

La mine in Vaslui nu exista insa stiam sigur ca in Iasi se regaseau cateva locatii. Gata, o cautare pe net si dam rapid de Food Panda, cel mai relevant site pentru ceea ce ne durea pe noi in acel moment. Atunci mi-a rasarit mie ceea ce spuneam la inceput, despre a testa niscaiva meniuri mai necunoscute. Si cum altfel daca nu in bucataria asiatica as fi putut gasi ce ma interesa.

logo food panda

A, sa nu mai spun ca in diversitatea de restaurante, orase, si meniuri, poti sa cauti dupa adresa sau cartierul dorit. Astfel se vor afisa aici, pe siteul FoodPanda cele mai apropiate si disponibile locatii. Fie ca vrei sa comanzi pentru acasa, fie ca vrei sa te imbraci frumusel, sa-ti iei rubedeniile sau colega de apartament, intr-o zi sau seara la restaurant.

Eu sunt un impatimit al gustarilor cu peste, asa ca somonul, algele sau crevetii din Edomae Chirashizushi ( si jur ca nu este injuratura ci doar un fel de mancare) mi-au satisfacut toate poftele in acea seara. Pur si simplu, intri pe site, alegi oras-locatie si tipul de mancare.

Si cireasa de pe tort, deserturile pot fi dintre cele mai variate si …pe alese…

Daca ar fi sa fac un asa zis review al siteului si ideii Food Panda, as spune asa:

  1. Elegant, comod si usor de folosit. Nu ai timp sa iti gatesti? In 60 minute ti se va livra orice comanda facuta pe site.
  2. Plata online. Deja scapam de grija restului sau bacsisului( sa nu ne auda aia …stiti voi , care incep cu A si se termina cu …NAF)
  3. Reduceri si diferite vouchere pe care le mai poti transforma in ceva d-ale gurii ( tot e bine)…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.