Carnea spalata, succesul patronilor si manipularea romanilor

Intr-un articol si interviu dat publicatiei Ziarul Financiar, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu aducea in discutie marea problema a carnurilor si industriei de vanzari ale marilor super-hipermarketuri din Romania. Insasi fuga din fata vamesilor a unui transportator de TIR care transporta carne de porc din Polonia, poate fi ridicata la categoria faptelor grele de ce fac subiectul delictului.

De ce ar face una ca asta? Cine i-a pus practic in carca toata treaba? Evident, importatorii romani, si nu cei polonezi. Ca asa ce se mai descurca unii pentru care ochiul dracului este mai important decat orice. Teribilismul si goana dupa obisnuinta traiului pe picior mare.

Un alt punct al tama-tam-ului pleca chiar de la unul dintre fostii sefi de magazine Profi din Arad, care aducea acuzatii enorme la adresa unui sef direct al magazinului.

”Directorul zonal si seful meu direct m-a obligat sa pun la vanzare mezeluri si carne cu termen expirat”… ” Dupa ce am refuzat, a cerut angajatului de la vitrina asistata sa nu mai tina cont de indicatiile mele si sa vanda produsele expirate inaintea celor proaspete”…

Pai bine mai…inteligentilor! Nici nu este greu de crezut asa ceva, insa acel magazin, cu experienta, cu reclame si idei. Tocmai voi??? Ce incredere ar trebui sa aiba saracul care vrea sa profite de pe urma reducerilor voastre?  Cum puteti sa improspatati seriozitatea magazinelor, cu reclame pompoase si atat de elocvente, cand stiti ca angajatii vostri, alesi si propusi de voi la rang de sefi, va poarta trena mizera cu care va propuneti sa imbolnaviti naivii lumii obisnuite, populatia care va umple buzunarul si va incarca profiturile. Gata, ne-am prins. De aici vine si numele marilor lanturi PROFI. De la Profituri murdare, nu??? Si voi le spalati…

Mie unul, mi-ar fi greu sa ma gandesc la asa ceva. Poate chiar imposibil.
Si stiti ceva???
Voi chiar credeti in reclamele voastre dupa toate cele intamplate???

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.