Dansul ca o relaxare

Am fost, sunt si voi fi fascinat de miscarile dansului sportiv. De multe ori,  urmaresc cu admiratie miscarile gratioase  ale perechilor pe parcursul desfasurarii concursurilor sau pur si simplu intr-un show. Fie ca este un vals, fie un tango sau mai mult sau mai putin cunoscutele cunoscutele Cha Cha, Fox Trot , Samba, Rumba , acest tip de dans aduce un plus de prospetime, tenacitate si pricepere , incantand atat privirea spectatorilor.

Pe de alta parte, dansul poate fi un prieten adevarat tuturor, atat prin privire cat si practicare. In ritmul dansului, oricine isi poate reinventa timpul liber, flexibilitatea in miscare si multa prospetime in viata. Un mod extraordinar de a te deconecta de la orice stres avut pe timpul zilei, de a te pastra cat mai in forma si cat mai fresh.

CCP5946

Una dintre scolile specializate in a petrece timpul liber in pasii de dans  este scoala si care desfasoara cursuri de dans  Arthur Murray din Bucuresti. Chiar daca este prea tarziu pentru performanta sau competitii, dansul poate aduce multe alte beneficii.  Scaderea in greutate,  reducerea tensiunii arteriale , energie si rezistenta mai mare si flexibilitatea corpului, sunt doar cateva dintre motivele care ar fi relevante in practicarea dansului sportiv al scolii Arthur Murray.

dans swing

Dansul poate insemna o schimbare si oricine se poate bucura in orice moment si la orice varsta. Inchipuiti-va buna dispozitie si dorinta de a dansa la o petrecere. Exact aceeasi motivatie o vom avea si la o scoala de dans. Muzica, prieteni noi si buna dispozitie reprezinta  motivul pentru care oricine isi doreste sa revina , sa danseze si sa se distreze.

Pentru doritorii care vor sa-si exercite talentul nebanuit si ascuns pana acum prin cursuri de dans , scoala arthur Murray poate fi o oportunitate de afirmare sau pur si simplu de a nu mai fi sclavul stresului, a resemnarii si negativismului.

Orarul cursurilor poate fi consultat aici si este deschis tuturor care vor o schimbare mai benefica  sau o terapie prin dans.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.