Bucuria evolutiei si a jocurilor FRIV

Cateodata, multi dintre noi ajungem la acel gand simplu prin care ni se deruleaza amintiri frumoase si complete din timpul parcurs de-a lungul vremii. Copilaria revine si brusc, ne gandim ca avem ocazia sa facem nestingheriti tot ceea ce n-am facut sau nu am avut posibilitatea s-o facem atunci.

Imi amintesc de anii cand copilaria nu insemna altceva decat destinderea in aer liber, inventia anumitor jocuri pe care le lungeam pana seara tarziu, rasunetul impuscaturilor din binecunoscutul Par-Pac sau alte dimensiuni colorate ale acelei perioade. Candva, doar visam uitandu-ne le filme, cum ar fi sa putem atinge o bucata de sticla si sa putem  accesa ceea ce vrem.

Putin cate putin, pe masura ce cresteam, jocurile pareau sa dispara cumva, gandurile indreptandu-se spre o alta etapa a vietii. Insa odata cu aparitia vechilor dischete, au inceput sa renasca dorinta de a juca. Greoi, insa era o evolutie. Au inceput sa apara cele cu Mario sau Super Mario, unde ne chinuiam si ne intreceam in a trece pragul de all the best

In sfarsit, ce spun eu. Deja efectul de xBox sau Play Station, ar putea insemna apogeul, un End la care nici prin gand nu ne-ar fi trecut candva. Insa, revenind la ideea de a ne aminti, multi dintre noi cautam cele mai simple solutii de a descoperi fara a depune prea mult efort, acele jocuri cu impuscaturi, cu fotbal sau masini, prin intermediul micilor joculete friv.

evolutie si joculete friv

Acele mici si distractive jocuri, accesibile oricand, unde te poti linisti practic, adoptand noi experiente, in functie de gen. Eu sunt fascinat de micile jocuri si nu ratez niciodata ocazia sa nu le incerc pe cele mai noi, fie ca este vorba de impuscaturi, de strategie, curse de masini sau altele care apar regulat, cu upgrade-uri si evolutii.

Astfel, pentru multi, ca cele timpuri ale copilariei pe care le credeam apuse, pot reveni mult mai evoluate, aducand starile de bine si libertate pe care le simteam atunci, provocandu-ne sa ne reamintim cat de mult ne doream sa jucam un joc …doar atingand o bucata de sticla sau un buton…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.