Bine de stiut cand esti interesat de constructia casei

Se spune ca pana cand nu te confrunti concret cu o nevoie, nu ai de unde sa stii si dedesubturile unui domeniu. Este nevoie de multa cercetare, de atentie la detalii si de colaborare cu specialisti. Atunci cand ai in vedere sa iti construiesti casa dorita, sunt lucruri despre care nu iti vorbeste nimeni, aspecte pe care de obicei arhitectii nu le marturisesc.

Descopera in randurile ce urmeaza cateva sfaturi utile, de ce sa colaborezi cu https://www.smarthomeconcept.ro/ si idei care iti dau de gandit:

  • Greselile sunt comune

Pentru ca suntem oameni si se intampla si la case mai mari. Este omeneste sa intrervina si situatii de acest gen, desi nu sunt deloc de dorit. Important este ca acestea sa fie depistate din timp pentru a fi luate si masuri corective. Nu exista garantie ca greselile de proiectare nu vor exista, insa in cel mai bun caz corectarile vor fi asumate si corectate fara a impovara financiar pe beneficiar.

  • Flexibilitatea este importanta

Uneori ideile fixiste sunt un inamic. Un anumit tip de ceramica, o culoare a tamplariei pot fi detalii despre care beneficiarul ar fi bine sa aiba flexibilitate. Exact cum se intampla si in viata, sunt lucruri ce nu pot fi controlate, dar ce putem controla este pozitia rigida pe care o avem fata de anumite preferinte. Unii ar spune ca intreaga constructie a unei case presupune un lung sir de compromisuri, dar facute cu arta.

  • Spune ce iti doresti, dar tine cont de sfatul specialistilor in mod rational

Orice arhitect va depune efort constant pentru ca un anume proiect sa fie gandit practic pentru beneficiar. Doar ca ideile nebunesti, exagerate te pot costa destul de mult si uneori fara rost. Multa lumea isi va da cu parerea, iti va sugera ce si cum sa alegi proiectul e casa. De ce alegi caramida de la brandul cutare sau de ce accepti tehnologia aceea depasita, de ce nu preferi ferestre mai mari si asa mai departe sunt detalii despre care oricine are cateva o parere.

Regula de baza: asculta, filtreaza si alege numai dupa ce ai cerut si parerea celor cu care colaborezi, un arhitect si inginer constructor.

Pentru a-ti asigura sanse mai mari ca lucrurile sa nu te dezamageasca, sa nu intervina cheltuieli prea mari, colaboreaza cu o firma specializata ce iti pune la dispozitie ingineri, arhitecti, proiectanti etc. Smart Home Concept este o recomandare. Poti achizitiona un proiect de casa dorit, adaptat cerintelor tale, optimizat daca este cazul. Chiar daca ai deja proiectul acesta poate fi supus unei verificari si eventual modificat astfel incat sa optimizezi materialele de constructie ce urmeaza sa le achizitionezi.

Constructia unei case implica desigur si o serie de acte, pentru obtinerea avizelor necesare. Smart Home Concept te ajuta sa iti pui la punct cele necesare. Cu ajutorul acestei echipe iti asiguri documentatia tehnica, PUD, PUZ si nu numai. Acceseaza pagina oficiala si descopera toata lista lor de servicii.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.