Allview sustine expeditia Energy

Allview, binecunoscutul brand de gadgeturi autohtone, îl sprijină pe Erik Gulacsi, în vârstă de 12 ani, să cucerească unul dintre cei mai înalte vârfuri ale lumii, Aconcagua (6962 m) din Argentina.

Erik Gulacsi este din Brașov, iar anul acesta a doborât deja un record european, fiind cel mai tânăr băiat care a ajuns în cel mai înalt vârf al Europei, Elbrus din Caucaz, la 5.642m.

Aconcagua este unul dintre ”cele șapte vârfuri” importante ale lumii, fiind cel mai înalt munte din ambele continente americane și, totodată, cel mai înalt vârf din afara Asiei. Dacă va reuși să cucerească această culme, Erik Gulacsi va stabili un nou record european de vârstă la băieți. Erik practică alpinismul de la vârsta de 8 ani și este membru al Clubului Sportiv Montan Altitudine.

Erik Gulacsi va pleca în expediție în 11 ianuarie 2017 și, cu ajutorul noului său terminal Allview P9 Energy, va putea surprinde toate peripețiile sale din Argentina. Imaginile surprinse de Erik pe toata durata expeditiei, vor fi gasite pe pagina de facebook Allview Mobile

 Despre Erik Gulacsi… 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.