Alege să pariezi online la Fortuna Bet și primești bani extra pentru a paria

Am numărat un bonus pentru pariuri la Fortuna Bet, două, trei… până la 1000 de lei. Nu că nu am găsit altă rimă, vorba lui Mircea Diaconu în sceneta cu Toma Caragiu, dar respectiva casă de pariuri online mai bine s-ar fi numit Bonus Bet. Ar fi fost o titulatură în acord cu oferta.
Poate nu ne cunoaștem personal. Cu toate astea, vreau să îți fac un serviciu și să îți explic cum este cu acest operator care și-a făcut rapid un nume pe piața pariurilor din România. În afară era deja știut, fiind lansat încă din 1990, la Praga.

Am văzut multe, dar nu așa ceva

Crede-mă că am experimentat ofertele multor case de pariuri online până acum. Pariez doar ca să mă distrez. Ca mulți alții, încă sunt în căutarea unei strategii care să funcționeze fără cusur. N-ar fi rău să ajung să trăiesc din pariuri, dar e o perspectivă îndepărtată. Am ajuns să joc și la Fortuna. Recunosc că promoțiile de acolo m-au atras înainte de toate. E ceva să îți pice 1.000 de lei „ din cer”, pentru a paria!
Deci… te simți în stare să câștigi 10 milioane de lei vechi? Hai să îți spun cum. După aceea, poate te înregistrezi acolo și le iei banii. Depozitul minim este de 25 de lei, dar țintim mai sus, cel puțin pentru prima alimentare. Este cea care contează pentru bonusul propriu-zis de bun-venit.

300 de lei în pariuri gratuite

pariurix-simpludetot-2
Dacă depui peste 200 de lei, primești 15 pariuri gratuite de câte 20 de lei. Dacă depui între 100 și 200 de lei, primești 10 pariuri, iar un prim depozit mai mic de 100 de lei îți aduce numai 5 pariuri, adică un bonus în pariuri gratuite în valoare de 100 de lei.
Regulamentul nu permite ca pariurile fără risc să aibă cotă mai mare de 8.00. Eu spun că e bine și așa. Exemplu: ai 15 pariuri gratuite de 20 de lei pe care le pui pe cotă 5.00. Profitul pe pariu ar fi de 80 de lei. Dacă sunt câștigătoare 4 din 15, ieși pe plus cu 320 de lei. Doar profitul îți intră în cont. Miza se duce de unde a venit, adică la bookmaker. Nu te grăbi să pariezi pe orice, dar nici nu pierde timpul. Fiecare freebet e valabil doar 7 zile.

Plus 500 de lei

Îți țin pumnii să profiți la maxim de bonusul de bun-venit. Urmează un bonus extra câștig, oferit tot sub forma unor pariuri gratuite. Promoția funcționează așa: primești extra 50% din câștigul fiecărui pariu (maxim 50 de lei) pe cotă minimă 2.00, până strângi suma de 500 de lei.

Plus 200 de lei

„E cod portocaliu de bonusuri”, ar spune un meteorolog parior. Câștigi și mai mulți bani extra dacă joci de pe mobil. La fiecare 10 pariuri cu miză minimă 20 pe cotă 1.80 +, primești ca recompensă un pariu gratuit de 20 de lei. Poți beneficia de această promoție de 10 ori, adică mai câștigi 200 de lei și de aici.
Mai ai unde să pui banii? Urmează un bonus la câștig între 10 și 60%. Pentru a beneficia de el, trebuie să plasezi un pariu eligibil este un pariu simplu (acumulator) cu 5-13 evenimente (cota de minim 1.2 pentru fiecare selecție) si o miză minimă de 5 lei cu evenimente din primele ligi din Spania, Anglia, Germania, Italia, România, Franța, Portugalia, Olanda și Turcia.
Liga lui Gino, fostă a lui Mitică, le prilejuiește celor de la Fortuna o altă promoție: fiecare pariu pierdut pe meciurile din Liga I îți aduce înapoi 50% din suma pariată, sub formă de pariu gratuit (maxim 50) pe care trebuie să îl folosești tot pe Liga I.
Nu-i așa că acest sistem de bonusuri îți provoacă abilitățile de parior?

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.