Airsoft.ro, activitatea in Romania

Pentru unii dintre noi, airsoft poate insemna o provocare, pentru altii doar o simpla pasiune. O activitate in care intrecerea primeaza si este din ce in ce mai acerba. Altii, nu stiu, nu au auzit sau nu au dat prea mare importanta acestui concept. Probabil, este cel mai captivant joc pe care il puneam in valoare inca din copilarie.

Originar din Japonia, inca din anii ’50, jocul a pus incet, incet, stapanire pe abilii jucatori si ”razboinici” de ocazie… Deja, prin anii ’70, airsoft era o alternativa mai provocatoare al paintball-ului, in care armele folosite se puteau alege, in functie de optiunea fiecaruia. Replicile sunt din ce in ce mai active si mai asemanatoare cu originalele.

Dupa cum ne asteptam, acest concept ajunge si in Romania, gratie celor de la Airsoft.ro, cei care au in spate peste 12 ani de experienta in domeniul airsoft-ului si comercializarii accesoriilor de gama. Nu in ultimul rand, sunt importatori directi pentru mai multe branduri de top, in special cele Tokyo Marui.

Ca si activitati si evenimente, Airsoft.ro se remarca prin participarea ca sponsor oficial al evenimentului Lupta pentru Codrii de Arama(19-21.06.2015) , Attacco dei Cimbri (6-7 iunie 2015) Airsoft Civil War (16-17.05.2015), si alte multe evenimente care au marcat influente majore in desfasurarea evenimentelor si concursurilor de Airsoft din Romania.

Daca ar fi sa imi dau o parere despre un anumit ”device” de impuscat gasit pe Airsoft.ro, cu siguranta as alege ceva, cu luneta. Sunt un fan Sniper de orice fel si gama ma fascineaza destul de mult, incat sa am ”puterea” sa admir si sa-mi doresc un ELITE FORCE SUPER X9, o pusca cu luneta, cu doua moduri de functionare. Unul cu Bolt Action si unul pe gaz…

pusca-luneta-elite-force-super-x9

pusca-cu-luneta-airsoft-ro

Acest set este format din arma ELITE FORCE SUPER X9 , bipod (cracana), luneta , doi cilindri (unul cu resort si celalalt pentru gaz) , un incarcator de 25 bile , un dispozitiv de prindere acelor cinci cartuse si o punga cu circa 100 bile… Indeajuns sa te ”dai rotund” pe dupa colt sau anumite ascunzisuri realizate pentru panda, oprind un potential atac organizat, de unde poti sa-ti aperi camarazii de oarece amenintari miselesti.

Pana la urma, aici este toata esenta jocului, organizarea unei unitati, prevenirea atacurilor, aparari, ofensive si defensive, care aduc succesul sau insuccesul unei echipe sau a unui joc de tip airsoft…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.