Unelte utile

un meseriasMa amuz mereu la reclama aia cu un nene care ii certe unui vecin sa-i taie in doua o ditamai barna. Bineinteles, cel din partea cealalta se lauda cu un motofierastrau in toata puterea cuvantului si nu se mai satura de taiat lemne si lemnisoare. Doar ca s-a oferit sa-si ajute vecinul si i-a taiat lemnul in doua … dar pe lungime.

Chiar si asa, este un necesar sa poti detine o oarece unealta de folosinta in casa sau curte. Eu unul stau la bloc, insa imi surade din plin ideea de a avea un locsor, o magazie sau o curte unde sa pot executa diverse. Asa, pentru a-mi testa elanul si priceperea  in executarea unor ideoi de moment : gen casuta din copac, o banca la poarta, un mic gardulet sau un balansoar pe terasa sau in curte, cum am vazut pe la cate unul mai instarit, gata cumparat.

Nu stiu cati sorti de izbanda as avea , dar stiu ca acum cu tot arsenalul de scule moderne, scule profesionale , si cu ajutorul siteurilor de profil, forumurilor de specialitate, pot gasi informatii despre orice as vrea sa execut in materie de meserie te halesc

Candva, m-am dat eu destul de rotund si m-am incapatanat sa pun o hota noua in locul celei vechi. Nu am nevoie decat de alte dibluri si holsuruburi. Trec la treaba , o scot pe cea veche si surpriza. Chiar daca cea noua avea alta dimensiune, nu se potriveau la gauri  si pace. Nu-mi pierd speranta si ma gandesc ca din nimic pot face mare lucru. Iau un ciocan, un surub mai mare , masor si incerc sa fac o gaura mai potrivita sa pot monta hota.

Gandul este bun , ideea rea. Pe langa betonul din perete, din ce reusesc sa gauresc , hota ar cadea din start. Vad cum se naruie totul si prima impresie despre mine este ca nu sunt bun de nimic.

Imi calc pe incapatanare si apelez la un vecin despre care stiam ca este mai dotat din punct de vedere al sculelor de harnicit prin casa. Il intreb daca detine ceva din categoria de scule electrice profesionale si imi confirma ca …este marfa.

Imi mai iau parca o piatra de pe inima si intr-un suflet sunt la el. Iau bormasina si sunt cel mai fericit om al scarii. ca orice gaura data din prima, bineinteles ca nimeresc intr-un fier beton. Iarasi ma iau transpiratiile si incep sa-mi fac un clasament al zodiilor ghinioniste. Parca era prea frumos sa fie adevarat.  Totusi, din cateva miscari sus jos, burghiul parca incepe sa-si faca loc sub fierul beton. Deodata intra si sunt pe podium. Imi vine sa iau exact pozitia unui culturist care-si arata bicepsii sau sa strig tare un Evrika  al lui Arhimede.

Ii duc vecinului bormasina si nu plec inainte de a-l intreba de unde …. Imi spune ca nu este nici un secret si o pot gasi foarte simplu pe Tools.Store.ro

Ajuns acasa, probez hota, imi admir putin capodopera si imi fac de lucru prin magazinul online cu tot felul de ustensile si scule. As vrea sa-mi cumpar mai toate cele utile intr-o casa . Oricum bormasina Black&Decker care m-a ajutat , tot o cumpar…

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.